roterende banner

maandag 27 maart 2017

SGA Rapid-competitie

De SGA gaat een rapid-competitie opzetten, te starten medio mei dit jaar. Hoewel het 'hoe' nog enigszins in nevelen is gehuld, hebben MSK, Almere, De Raadsheer, De Amstel, Het Grasmat, Zukertort Amstelveen en Caissa al aangegeven dat ze meedoen. Best een aantrekkelijke lijst, maar de grote vraag is natuurlijk: 'Wat doet ENPS?'

Nou, je weet het nooit, maar we kunnen ons voorstellen dat de vechtlust bij ENPS nog niet is weggeëbd. Er valt nog wel wat goed te maken, nietwaar? We zijn dan ook erg benieuwd wat deze oproep gaat opleveren.

Want, stel je eens voor: ons creme-de-la-creme blijkt te popelen van ongeduld om mee te doen, het is dringen geblazen! Dit nieuws snelt zich als een lopend vuurtje in het rond, waardoor niemand er meer van opkijkt als ENPS genadeloos toeslaat met een prachtige reeks overwinningen. Achteloos wordt de rapid prijs in ontvangst genomen en een in eerste opzicht mager seizoen heeft nieuwe glans gekregen. Zou toch geweldig zijn?

En zoniet? Moeten we het met minder doen? Ook dan is er niks geen probleem, integendeel. Onze optimistische aard is onverslaanbaar. Wie daar aan twijfelt moet de knetterende satire hier nog eens nalezen waarmee de verliespartijen van ons eerste werden verwerkt.

Kortom, het kan niet stuk. Wij liggen bovenop, en zoniet, dan staan we er boven. Mochten zij al een keertje winnen, dan worden wij daar alleen maar beter van. Win-win dus, of andersom, ook goed.

Namens het bestuur, Rimme

NB: Er wordt gestreefd naar een team van vier deelnemers. Er hebben zich overigens al mensen aangemeld, dus wees er snel bij!

4 opmerkingen:

  1. als de speeldata bekend zijn weet ik of ik mee kan doen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als de speeldata onbekend zijn, dan wil ik wel als reserve op de lijst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het ook wel interessant - michiel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fantastisch. Ron H had zich ook al gemeld. Ik denk we de sga kunnen laten weten dat deelname van enps waarschijnlijk is.

    BeantwoordenVerwijderen