roterende banner

zaterdag 18 maart 2017

Peter Hoekstra snelschaakkampioen

Vrijdag 17 maart werden na voorrondes drie finalegroepen samengesteld. Finalegrpoep A werd gewonnen door Peter H, groep B door Jeannot Gerie Opgenhaffen, en C door Har Lesmeister.
Mark hecker staat wel in de tabel, maar voor de finale begon ging hij naar huis.
Voorrondes:
.... en na afloop van het feestje werd er friet gegeten!

Niek

13 opmerkingen:

  1. Hoi Niek ik was in groep B nummer 2 en geen 1. Je hebt je vergist met vorig jaar toen was ik wel 1. Tip voor een drukker toernooi vlgd jaar? schakel adrienne in van Grasmat en maak dit gezellige toernooi bekend op de SGA schaakkalender? Gr Jeannot

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou leuk zijn als die Grasmatters bij ENPS intern gaan schaken.ENPS heeft veel voordelen 1)lage contributie 2)lage barprijzen 3)Grote tuin vlakbij,blowen geen probleem!Centrale ligging veel kroegen om de hoek,dit kun je ook als een nadeel zien maar tja .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan moet bestuur ENPS eens gaan praten met bestuur Grasmat ik denk dat daar zeker interesse is en verrijking voor competitie ENPS ( Jildo Kalma, Werner Moller, Martin Randt, Wappie, Adrienne, etc) En wellicht dat dan Aran ook wat vaker komt?? Allen kan de huidige ruimte het wel aan?

      Verwijderen
    2. Hoi Herbert en Jeannot,
      Ik als bestuurslid (op persoonlijke titel) vind het een leuk idee, temeer daar Grasmat wat mij betreft als enige andere vereniging in aanmerking komt om een samenwerkingsverband aan te gaan, zoals we dat ook met Caïssa hebben.
      Helaas zie ik onder de huidige omstandigheden inderdaad problemen met de ruimte.
      Daardoor blijft idd een mogelijkheid liggen om Aran wat vaker te laten komen ;-)

      Groeten,
      Boudewijn

      Verwijderen
  3. Gefeliciteerd Peter!
    Dik verdiend aangezien je alleen maar 1 halfje afgegeven op de hele avond.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat ene halfje aan mij(Bert)was een cadeautje van Peter,bij zet 1 bood ie al remise aan.

      Verwijderen
  4. Dank je Stefan. Is voor een niet-snelschaker natuurlijk wel een hele prestatie. Overigens ook een prima prestatie van Niek. Hij zal me wel vervloeken dat ik niet naar 1 of ander oord was afgereist :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niek vergeeft het je wel, zolang je maar weer punten voor het 1e scoort.
      Bovendien is Niek helemaal niet fanatiek als het om schaken gaat en zou hij niet eens willen winnen ;)

      Verwijderen
    2. Mijn oude grootmoeder zei altijd: "wie extern verliest en intern wint, wordt door zijn club never nooit niet bemind!"
      Euh.. nee hoor ik ben wel fanatiek maar ik geniet enorm van de 2e plaats. Zo hoog ben ik nog nooit gekomen. Maar volgende keer pak ik die Hoekstra helemaal in natuurlijk. Grr..
      Iets anders, nu we toch elkaar complimenten zitten te geven: wat heeft die Michiel Smit het ontzettend geweldig gedaan! Nu zit ie nog in het 5e team, maar het is een kwestie tijd en hij speelt voor ENPS1

      Verwijderen
  5. Waar oh waar ,blijft het verslag van E2 toch? Ik weet de uitslag al,hoe dan ?..Wel via de SGA website,die website is 1000% verbetert mag ook wel gezegd worden ,hopelijk laten ze het zo,duim op voor de SGA !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoor net van Bas J dat Ben de Leur de website nu doet ,dat verklaart alles Ben prima werk en kom gezellig een biertje op mijn kosten halen bij ENPS dat verdien je wel !!

      Verwijderen
  6. Niet elke uitslag inspireert tot het schrijven van een verslag hè Bert? Soms is vergeten prettiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nog een correctie op de einduitslag. Albert is 2e geworden in C en Rimme 3e

    ps; reglementaire 0 voor Peter N?

    BeantwoordenVerwijderen