roterende banner

vrijdag 31 maart 2017

Amsterdam West

Amsterdam West is een leuke club: mooi gebouw, leuke leden, goede bar, gezellige drinkebroeders, goede clubavond, veel bravoure en retefanatiek. Ze lijken ENPS wel! Met dat verschil dat zij wél succes hebben dit jaar. Ze zijn de gesel van Amsterdam. Ik zet hun drie succesteams even op rij, met hun voorlopige plaatsen op de ranglijsten:
  • Amsterdam West 2: eerste in klasse 1A
  • Amsterdam West 3: eerste in klasse 1B
  • Amsterdam West 4: eerste in klasse 2A
waarbij ze in klasse 1B en 2A onze teams ENPS2 en ENPS3 danig in de wielen rijden. Vooral ons tweede zag zijn titelaspiraties in rook opgaan door de mannen uit West. Het derde is nog wel volledig in de race(*). Wat is het leuk dat de loting ons deze zinderende finale voorschotelt:
Vrijdag (thuis)    28 april     ENPS 3 - Amsterdam West 4
Dat is topsportamusement dus op de dag na koningsdag. Twee dagen daarvoor, de avond vóór koningsdag, organiseert Amsterdam West een bijzonder leuk evenement, het "Oranje snelschaaktoernooi". Het inschrijfgeld is € 10,- en dat is incl. consumptiebon en diverse hapjes. Aanvang is woensdag 26 april om 21.00 uur. De prijsuitreiking is heel ludiek in de koningsnacht om 03.00 uur, dit is dus wat voor de nachtvlinders onder ons. Meer informatie en de online inschrijving vind je op hun site: www.svamsterdamwest.nl

Niek

(*) Gisteren werd het dus 4-4 voor ons derde, terwijl Amsterdam West 4 wel won. We staan nu 1 matchpunt achter ze. Helemaal niet erg, want als we van ze winnen op 28 april zijn we kampioen. Aan Martin Rekelhof zal dat niet liggen, gisteravond won hij van een speler met 170 elopunten meer en met 4½ uit 5 is hij op dit moment dé man van ENPS3!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten