roterende banner

zaterdag 11 maart 2017

Interne ronde 9, ENPS 1 verliest weer

Interne: Uitslagen- Stand

Het is helemaal niet zo erg meer, we raken er een beetje aan gewend: het eerste verloor ook in de vijfde ronde in de hoogste klasse van de SGA. We speelden uit in Amstelveen, waar ze net als wij op vrijdag clubavond hebben. Hoewel zonder hoogste ratinghouder Moene, was Zukertort met een erg sterke bezetting opgekomen. Niettemin waren we op rating favoriet. Maar we zijn er wel achter gekomen dat dat geen enkele garantie biedt. Mooie overwinningen waren er wel voor Stefan, Steve en Tom. Aran speelde remise, en de rest, ach de rest...

Niek

4 opmerkingen:

  1. Jammel Jammel ,en de rest,ach de rest...deed z,n best maar werd toch geflest.Kijken we even naar de onderste regionen van de SGA zien we dat de Volewijkers 2 onder aanvoering van de familie Spaan geen spaan heel, liet van Caissa 10,John en David die tegen E 4 ons wel erg behulpzaam waren ,lieten hier zien dat ze toch wel erg goed kunnen schaken,Mutlu topscorer van 3A werd er door John afgeblazen.En wat deden wij (E4)tegen Caissa 10 ? Juist ja een benauwde remise.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel erg Niek! ENPS 1 wordt het lachertje van de club op deze manier. Gaat het d-spook straks nog rondwaren in de Vredeskerk?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dank voor het medeleven Bas! :)

    En je zou het misschien verwachten, of ook een beetje wensen, om te lachen... we zijn nu toch al aangeschoten wild en het mikpunt van alle spot. Maar dat zal toch niet!?!! Ik denk dat we het d-spook nog net wel net buiten de deur kunnen houden dit seizoen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Johan vond de kerkdeur wagenwijd open om 19.00uur agl vrijdag zonder dat er iemand in de buurt was .Ja zo loopt er allerlei gespuis naar binnen zoals dieven ,insluipers,junks en ook spoken ( de ergste zijn d-spoken) Goed dicht houden die deur .

      Verwijderen