roterende banner

donderdag 16 maart 2017

15 maart: de avond van Bartman en Rutte

Zowel de VVD als ENPS4 hebben met grote cijfers gewonnen. Wist Rutte en zijn VVD met 31 zetels de concurrentie te verpletteren, voorman Bartman sloeg met 6½-1½ minstens zo hard toe. Het derde team van Boven IJ-Nieuwendam uit populistisch Noord werd gedeclasseerd op deze historische avond. ENPS4 staat bovenaan in de klasse 3a, en heeft alleen nog concurrentie van Oosten-Toren 3. We mogen tegen dat team in de laatste ronde, dat zal me een ontknoping worden. (NV)
Daan Poldermans nam een van de drie halfjes voor zijn rekening

4 opmerkingen:

  1. Ha ha ha er was een spion van Oosten/Toren ,die was zich kapot geschrokken van het niveau van E 4,ja maar jullie moeten nog tegen de Volewijckers !Ja zei ik maar we staan al met 2-0 voor ,hij begreep er geen bal van .( Ja wij eigenlijk ook niet )Nog dank aan onze 2 fans Tom en Niek !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het spel van onze "Wiegel" (familie van Hans ? ) heeft ons gisteren ook weer goed geholpen. (inside ENPS 4 grap).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn vader is op z,n 13 e geadopteerd door ene Wijchgel.Dus ik heb niks maar dan ook niks met de echte Wijchgels te maken.Wie zijn echte vader was ? Tja Prins Bernard kon het niet geweest zijn .

      Verwijderen
    2. Trouwens Johan ,ik speelde weer als een krant, lijk de Telegraaf wel maar dat is ook mijn sterkste punt slecht spelen en toch winnen.Opmerking van de Boven IJ kantine man"" Als alle schakers nou net zo veel drinken als u hadden wij een gouden omzet""

      Verwijderen