roterende banner

maandag 2 maart 2015

Maart roert zijn staart

Maart is me het maandje wel. Met maarliefst 9 externe wedstrijden wordt er veel inzet van de ENPS-leden verwacht. Vanavond speelt het vijfde al, en zojuist is bekend geworden dat ons SGA cupteam op 17 maart aantreedt tegen Pegasus (ja die van die wedstrijd laatst). Daarnaast staan er maar liefst twee KNSB-zaterdagen op het programma:
ma 2 mrt TOG 1     - ENPS 5
vr 6 mrt ENPS 4 - De Amstel 3
za 7 mrt Voorschoten 2 - ENPS 1
di 17 mrt Pegasus - ENPS SGA-cup
vr 20 mrt ENPS 2 - Caissa 8
za 21 mrt ENPS 1 - Boven IJ 1
wo 25 mrt Volewijckers 2 - ENPS 4
vr 27 mrt ENPS 5 - Espion 5
di 31 mrt Caissa 9 - ENPS 3
Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: morgen, dinsdag 3 maart, speelt Caissa 8 - VAS 4. Beide teams zijn de nog overgebleven concurrenten van ENPS2 voor de titel in klasse 1B. Ik ga daar een kijkje en een pilsje nemen!
Niek

5 opmerkingen:

 1. wat een rijkdom! heerlijk al die wedstrijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kop is er af voor maart. TOG 1 tegen ENPS5 is in 2-2 geeindigd. Tom en Dick behaalden beiden een remise. Tom zijn partij bleef heel gesloten met een ineen geschoven pionnenrij. Van Dick zijn partij heb ik niet veel gezien. Sander kwam sterk uit de opening maar moest na een gemene paardenvork helaas opgeven. Ikzelf sloeg bij deze 2-1 achterstand een remiseaanbod af. Achteraf liet de computer zien dat ik verloren stond. Gelukkig zagen beide spelers de winnende zet over het hoofd en wist ik de partij naar mij toe te trekken. Jan de Fries kwam nog even supporteren, waarvoor dank :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niek, op de SGA-site staat jullie bekerwedstrijd tegen Pegasus op de 24ste ingepland. Klopt de 17e wel, of hebben jullie van datum geruild? Om misverstanden te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Arjen, goed van je reddende overwinning!
  En ja, bovenstaande agenda klopt, op verzoek van Pegasus is de bekerwedstrijd een week vervroegd. De juiste datum is dinsdag 17 maart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bas, Bert, Johan, Theo B en ik zagen dinsdagavond VAS4 winnen van Caissa8, met 5½-2½. Vas heeft op dit moment meer bordpunten, wij meer matchpunten. Het blijft nog spannend!

  BeantwoordenVerwijderen