roterende banner

donderdag 26 maart 2015

Eind goed, al goed!

Wat is dat toch lekker he, goed nieuws. Hier heb ik er weer wat van:
 • ENPS 4 won verloor WON gisteren met 4½-3½ in het verre Amsterdam Noord van Volewijckers 2.
 • Johan van der Maas tipte ons in een commentaar bij het berichtje hieronder dat Caissa 8 een grappig en lezenswaardig stukje schreef naar aanleiding van hun verlies tegen ENPS 2. (Ik speelde nog met de gedachte, maar deed het niet.. wat heb ik er spijt van, dat ik de sokken van Hamilton MacMillan niet even heb gefotografeerd!)
Niek

UPDATE    16:30 uur
"Goed nieuws" had ik als titel boven het artikel gezet. Ik heb het helaas moeten aanpassen. De jongens in Volewijck hebben eea kennelijk verkeerd ingevuld op de SGA-site. Zij hebben Victor laten winnen, en die SGA-invultool geeft geen mogelijkheid tot correctie achteraf.

Tom KdG mailde me:
We hebben helaas verloren met 3,5 - 4,5. Erg onfortuinlijk dat we een bord niet gevuld kregen ondanks veel rondbellen. Omdat ik midden in een verhuizing zit zie ik niet veel gelegenheid iets te schrijven. Persoonlijke uitslagen waren als volgt.

Bord 1. Leeg!
Bord 2: Har, winst
Bord 3 : Albert, remise
Bord 4: Martin, verlies
Bord 5: Victor, verlies
Bord 6: Joost, verlies
Bord 7: Tom, winst
Bord 8 : Robin, winst


UPDATE   16:50 uur
OMG, de blogredactie wordt er een beetje gek van. Krijg ik wéér een e-mailtje van Tom KdG:

Hey, wat lees ik nu? winst? Dan vraag ik mij af of ze het eerste bord niet hebben omgedraaid! Want gister toen ik weg ging feliciteerde ze ons, maar op de motor terug dacht ik pas, ja maar wacht ff, de verlies van het eerste bord is een punt voor hun.

zou Tom wel precies hebben geweten wat er aan Victors bord heeft plaatsgevonden?? Wacht rustig af beste bloglezer, UPDATE 3 komt er vanzelf aan. Ik hoop dat ik de titel nogmaals aanpassen moet.

UPDATE   23:00 uur
Ik heb een van de hoofdrolspelers gesproken, Victor, en hoera, hij won en het team ook. De titel is nu dus voor de tweede keer veranderd, eerst van "Goed nieuws" naar "Slecht, en een beetje goed nieuws" en uiteindelijk in "Eind goed, al goed". Pff, ik neem aan dat het nu wel zo zal blijven... :-)

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd mannen/jammer mannen/nee toch gefeliciteerd mannen!

  Ik ben vooral blij voor Victor en Robin. En voor het team natuurlijk.

  En Caissa? Ach, prima toch dat zij ook een winstpartij kunnen tonen op hun site :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ter verdediging van Tom (ik weet natuurlijk niet wat er woensdag is gebeurd, maar)
  Victor kan soms verrassend uit de hoek komen als hij de winnende zet uitvoert.
  Zo heb ik hem 14 jaar geleden (Tal zoveel - ENPS 2) horen zeggen: "Ah stom! Nou ja, ik heb hem aangeraakt." Vervolgens gaf zijn tegenstander direct op.
  Ik kan me voorstellen dat een teamcaptain die wel iets heeft gehoord maar niet iets heeft gezien in zo'n geval een verkeerde conclusie kan trekken...

  BeantwoordenVerwijderen