roterende banner

donderdag 12 maart 2015

ENPS 60ste in klassement Verenigingsprijs KNSB over 2014

SCOOP! ENPS is in het klassement van de Verenigingsprijs van de KNSB in 2014 op een keurige 60ste plaats geëindigd. De Amsterdamse club kreeg er netto 4 leden bij. Er werden 11 nieuwe leden in de Vredeskerk verwelkomd maar er waren er ook 7 die hun lidmaatschap beëindigden.

De schaakbond maakt jaarlijks een klassement van clubs op basis van groei. De drie clubs met netto de meeste nieuwe leden gerekend over een kalenderjaar winnen een prijs. De toptien is nog geheim tot 14 maart. Dit weekeinde zal bekend worden gemaakt welke clubs in 2014 het best scoorden.

Tom Bottema

7 opmerkingen:

 1. Toch mooi dat we in de top 61 goed meedraaien.

  Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! Er zijn honderden verenigingen die dat niet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tom heeft er zelf aan bijgedragen door lid te worden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heeft ie nu spijt van als haren op z,n hoofd ! GRRRRRRRRRRRRRRRRR

   Verwijderen
 4. De cijfers geven een wat vertekenend beeld , de meesten die hun lidmaatschap beëindigden zijn gewoon gebleven als nevenleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zou interessant zijn te weten of ze onderscheid maken tussen natuurlijke aanwas en clubs die groeien door fusie, cq absorberen andere vereniging. en: wordt er gekeken naar absolute aantallen of verhoudingsgewijs? gr.rr

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet het niet Rimme. Maar ik vind het op voorhand een schande. Er is er maar een die recht op die prijs heeft en dat is ENPS.

  BeantwoordenVerwijderen