roterende banner

dinsdag 31 maart 2015

ENPS 3 vecht voor behoud in de tweede klasse

Vanavond speelt ENPS 3 uit tegen Caïssa 9, in hun mooie speellokaal aan het Roelof Hartplein. ENPS 3 zit in de gevarenzone, ze staan nu voorlaatste en als dat zo blijft is degradatie een feit. Maar het zal vast niet zo ver komen, ik verwacht dat captain Victor Bartman een sterk achttal heeft gemobiliseerd. Na Caïssa 9 moet het derde nog één wedstrijd spelen, tegen Almere 5, gelukkig thuis.
Heren, veel succes vanavond!
Niek

6 opmerkingen:

  1. Inderdaad een belangrijke pot. Anders krijgen we een zeer gespleten verdeling met ENPS1 en 2 in de KNSB/promotieklaase en dan in de 1e en 2e klasse helemaal geen ENPS team.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe kom je erbij dat de nummer 7 zou degraderen? In het reglement staat toch: nummer 8 en lager!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja dat was dus een vergissing.. Vroeger waren er wel 4 derde klassen maar nu maar 2, vandaar. Sorry!!
    Ik kreeg net een smsje van Ronald, het is 4-4 geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met een overwinning waren we veilig geweest, maar dit is ook niet slecht. Minimaal 4-4 in de volgende wedstrijd tegen Almere en we zijn er.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou ja, best goed, maar het blijft een beetje armoede met het derde. Maar let op mijn woorden: 2013/14 was het jaar van ENPS1, 2014/15 is het jaar van ENPS2, maar 2015/16 wordt het jaar van ENPS3!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. VAS heeft verloren van Pegasus. Laatste ronde Caissa - VAS. Ze mogen onderling uitvechten wie er uitvliegt. Wij zijn veilig!

    BeantwoordenVerwijderen