roterende banner

zaterdag 21 februari 2015

PK in Ludo op IJburg

Het Persoonlijk Kampioenschap van Amsterdam is weer begonnen en natuurlijk zijn de kleuren van de ENPS goed vertegenwoordigd. Hoewel Steve op het laatste moment af heeft gezegd, spelen er nog altijd 5 ENPS'ers mee en staan er twee achter de bar! En natuurlijk mogen wij Gerie niet vergeten, onze onvermoeibare SGA-organisator. We zijn dus op alle fronten present!
Vandaag speelt Aran tegen titelfavoriet en titelverdediger Hing Ting Lai. Daar zullen de vonken vanaf spatten!
Ook morgen en volgend weekend wordt er nog gespeeld. Tijd genoeg om een kijkje te komen nemen en onze jongens aan te moedigen.
Chiel

Website    Speellocatie    www.ludospeelt.org

2 opmerkingen:

  1. Chiel kun je niet even de uitslagen van ronde 2 en 3 van onze clubleden doorgeven/twitteren of heb je het te druk met volle biervaten aanslepen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weet nog goed de opmerking van Niek V ,toen we tegen Amstelveen 4 speelden verleden jaar ( ENPS 2 ) We werden er van af gerost ! Die jonge jongens hebben wel een lage rating maar virtueel hebben ze 150 elo punten meer klopt helemaal mijn tegenstander Laurens Schilstra heeft nu 1945 toen 1680 amper 1 jaar later,kwam hem weer tegen op het PK "" He Bert hoe gaat het met je ?"" "' Ja goed Laurens "" Waarom speel je nooit mee met toernooien Bert ? "" Ach Laurens Als ik nuchter ben sla ik iedereen er van af ! Wanneer was je dan voor het laatst nuchter Bert ? "" Ik denk dat dat tijdens wereldoorlog 1 was Laurens ! Hij lag in een deuk ! Leuk toernooitje dat PK maar wel weinig animo voor

    BeantwoordenVerwijderen