roterende banner

dinsdag 3 februari 2015

Een bijzonder weekje

Bas meldde het al in een commentaar: we gaan een bijzondere ENPS-week tegemoet. Op 4, 5, 6 en 7 februari spelen in een kleine vier dagen al onze teams een externe wedstrijd, met tussendoor ook nog eens de interne! Van woensdag 20:00 tot zaterdag plm 18:00 uur dompelen wij ons, samen met het eerste t/m het vijfde, onder in een ware ENPS-orgie. Volgens Bas "zit er best een mooie score in voor ons zesendertigtal". Dat ga ik dus maar eens bijhouden hier op het blog! En ik hoop dat de captains na afloop verslagen aan me sturen en dat supporters tijdens de wedstrijden foto's en tussenstanden sms-en/appen (06 39786834) zodat ik die weer door kan twitteren. Spelers e-mail me je partijen (in PGN) en ze zullen tot in de eeuwigheid het anders zo treurige internet opfleuren. Het wordt een doorlopend ENPS-festival, mis het niet, wees er bij, reageer gezellig mee in de commentaren, en dit alles speciaal hier en nu voor u op hier.is/enps! Dit zijn ze, de wedstrijden:
wo 4 feb BovenIJ 3 - ENPS 3   uit in Amsterdam Noord, Rode Kruisstraat 83
do 5 feb Espion 2 - ENPS 4 uit op de Veluwelaan 21
vr 6 feb ENPS 2 - Grasmat1 thuis in de vredeskerk
vr 6 feb ENPS 5 - BovenIJ4 ook thuis
za 7 feb ENPS 1 - LSG 3 en ook weer thuis
Komt allen ook op locatie zo veel mogelijk supporten en aanmoedigen, in het echt is het natuurlijk nog weer leuker dan online. Vooral de KNSB-wedstrijd op zaterdag kan ik aanraden, leuk om live mee te beleven. De catering van Bert alleen al is de moeite van het bezoek waard.
ENPS, gogogogo!!!

 Niek

8 opmerkingen:

  1. Wat is de stand in Amsterdam Noord? Geen razende reporters aanwezig daar?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee helaas geen geraas van de reporters daar. Ik had al een smsje gestuurd maar nog geen reactie. We wachten met smart af... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vreemd! Ze zullen het toch wel overleefd hebben? Volgens mij moeten ze nu toch wel eens punten gaan pakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hebben we gedaan ! 5 - 3 winst. Met een tikje geluk geef ik toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Maakt geen flaus aus als je maar wint ! Goed gedaan E 3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben vanavond niet in Amsterdam maar voor wie dat wel is: wie gaat vanavond Almere 4 steunen? Weten ze dat élk bordpunt telt? Dat een 4,5-3,5 nederlaag in feite een overwinning is?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ...maar wie gaat vanavond ENPS4 steunen?
      Voor de duidelijkheid (ik snapte het ook niet meteen) VAS4 - Almere4 speelt ook deze donderdagavond, en ENPS2 ziet haar concurrent VAS4 natuurlijk graag sneuvelen. Weer iets om in de gaten te houden, wat zijn het toch een mooie tijden!

      Verwijderen
    2. Scherp ! Wat is die Tom B scherp ! ( moet ook wel als perschef van Tata Steel ) Volgens mij dacht niemand van ENPS hieraan,goed dat die Bottema erbij is ! ( kunnen we wat van leren ! ) Zal morgen ook proberen scherp te zijn en als de rest niet zit te slapen moet het lukken Forza ENPS !

      Verwijderen