roterende banner

vrijdag 13 februari 2015

Giri, de wereldranglijst en Sanne in de rechterkolom

Van 15 t/m 27 februari 2015 wordt het Fide Grand Prix toernooi gespeeld. Dit toernooi is onderdeel van de cyclus die uiteindelijk de uitdager van wereldkampioen Carlsen gaat opleveren. Omdat Anish Giri meedoet zet ik gedurende het toernooi in de rechterkolom van ons blog de live ratinglijst. Giri staat op dit moment vierde op die lijst. Hopelijk doet hij het komende weken weer goed en weet hij weer een plaatsje of 1 à 2 te stijgen. Als dat zo is dan hebben de ENPS-bezoekers die historische gebeurtenis tenminste live meegemaakt!

De toernooisite vind je hier: http://tbilisi2015.fide.com/

Sanne doet verslag van zijn schooltoernooien
in de RSS-feed van de SGA
Een eindje verder naar beneden in de rechterkolom zie je het blokje "Amsterdams nieuws (SGA)". Dat is nieuw, de SGA is eindelijk meegegaan met zijn tijd en heeft afscheid genomen van hun sterk verouderde site. De nieuwe website van de SGA heeft een z.g. RSS-feed, waarmee hun nieuwsberichten direct op ons blog te volgen zijn. Extra leuk is dat een van de nieuwe redacteuren van de SGA onze eigen Sanne Visser is!

Niek

PS: maar er blijft altijd ruimte voor verbetering bij de SGA... ik kijk nu al de hele week iedere dag op hun site of de uitslagen van ENPS 2 eindelijk al eens verwerkt zijn. Niks hoor. Sanne, nu je toch een van hen bent, kun je ze niet eens vragen of ze hun updatefrequentie wat kunnen verhogen?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het na de smadelijke nederlaag van het 5de vorige week helemaal niet erg dat ze wat traag zijn bij SGA. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ook dat ze de uitslag van ENPS2 snel moet verwerken. Dan zal duidelijk worden dat het theoretisch onmogelijk is geworden dat ENPS2 gaat degraderen. Mannen, gefeliciteerd met de handhaving!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel goed Pieter, bedankt! En ENPS1 wordt kampioen, ik weet het zeker!
  Ook alvast gefeliciteerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maxime Vachier-Lagrave gaat Giri inhalen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, en Frankrijk ging de olympiade winnen, weet je nog, malle jongen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil graag de oude vertrouwde SGA site terug zonder nieuwerwetse fratsen...
  Charlie

  BeantwoordenVerwijderen