roterende banner

zaterdag 11 mei 2013

Stefan promoveert

Beste schakers,

aanstaande donderdag is mijn promotie. De officiele verdediging vindt plaats om 13:45 tot ~15:00, in het hoofdgebouw op 1e verdieping tegenover de aula. Na afloop organiseer ik een feest in de tuinzaal (zie kaart), dat tot 21:30 duurt.

Tot ~18:00 is er de mogelijkheid om een kleine rondleiding in mijn laserlab te krijgen. Daarna worden voor de liefhebber duitse bratwursten geBBQt (of voor de vegetariers iets anders). Uiteraard zal er aan bier (en non-alcoholische dranken) geen schaarste zijn.

Graag nodig ik jullie uit om langs te komen. Kom gerust ook langs als je tijdens het officiele gebeuren niet aanwezig kunt zijn.

Stefan

4 opmerkingen:

  1. Ik ben erbij dondedrdagmiddag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke titel eigenlijk stefan 'promoveert' tot wat eigenlijk minor promotie of dame?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. altijd gaan voor die 2e wit-veldige loper!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Socrates was niet de man uit één stuk die het nageslacht graag in hem ziet en die nooit twijfelde of zijn gemoedsrust niet verloor. Dat blijkt uit de laatste dag van zijn aards bestaan, als hij, gezeten in zijn cel in de Atheense gevangenis, de balans van zijn leven opmaakt. Dat leven heeft hij geheel besteed aan het zoeken naar de waarheid, op bevel van Apollo, die hem dikwijls in de droom had gemaand ‘om muziek te maken’. Socrates was steeds van mening geweest aan dat bevel niet beter te kunnen voldoen dan door te filosoferen, want is filosofie niet de hoogste muziek? Maar wat hem tot nu toe vanzelfsprekend had geleken, daaraan twijfelt hij opeens. Misschien heeft hij het gebod van de god toch te vrij geïnterpreteerd. Voor het definitief te laat is, neemt de ter dood veroordeelde een vel muziekpapier en zet zich aan het componeren.
    Zo en niet anders speelde Stefan bij ons, maar de nakende dood hoeft hem geen vrees aan te jagen, want hij speelde met wit zo doeltreffend als met zwart. Vergiste hij zich door lid te zijn van ENPS? De dood heeft op hem geen greep, want telkens als de Dood verscheen in Isfahan bevond Stefan zich alweer elders, on the south side of Chicago bijvoorbeeld.
    Vrijdag zingen wij onze zwanenzang, want de Muse die wij al te vaak vergeefs aanriepen weet waar zij wil verschijnen.
    Ruud
    PS: ENPS1 heeft ook zijn laatste wedstrijd gewonnen: 6,5-1,5.

    Ruud

    BeantwoordenVerwijderen