roterende banner

donderdag 28 april 2016

Prachtige finale promotieklasse

Toen ik aan het begin van het seizoen onze SGA-kalender bekeek was ik heel blij met de loting - want in de laatste ronde mocht ENPS1 tegen Caïssa6! Prachtige finale, dat uitgerekend dè twee titelkandidaten elkaar in de laatste ronde zouden treffen! Op dat moment wist ik nog helemaal niet dat VAS 2 óók een titelkandidaat was en ook nog eens boven verwachting goed zou gaan scoren. Dat nare VAS 2 heeft een emmer roet in ons eten omgekieperd en is al kampioen. Morgen, vrijdag strijden wij slechts om de tweede plaats ... Maar niet getreurd, we gaan doen alsof het de finale is en gaan er een bloedstollend gevecht van maken. VAS2 is immers al gepromoveerd naar de KNSB, dus morgen maken we uit wie het sterkste team is van de Amsterdamse competitie! Komt dat zien! :-)

Vanavond spelen de degradanten ENPS2 en Oosten-Toren1 een soortgelijk gevecht uit, alleen niet aan de bovenkant maar aan de onderkant van de ranglijst. Smeuïg detail is natuurlijk dat Oosten Toren onze tegenstander is in de cupfinale, dus als ons tweede al goed van zich af weet te bijten zal de schrik daar bij O.T. er flink inzitten. Dus ZET 'M OP Kees en consorten! Go go go!!

Niek

PS, morgen wordt er door mij getwitterd voor o.a. Peter Hoekstra, Marike Dokter, Dennis Breuker en alle andere trouwe volgers. En Kees wil jij, als je er kans toe ziet, vanavond proberen een paar updates te verzorgen?

5 opmerkingen:

  1. Dat besluit van de SGA om in plaatst van 4 teams er maar 3 te laten degraderen heeft veel kwaad bloed gezet bij de clubs ! Afspraak is Afspraak ! Deal is een Deal ! Dan NIET plotseling aankomen met een nieuwe deal op het eind !Een lid van het bestuur van MSK en O/T wond zich er erg over om ! Ik geef hem helemaal gelijk ! Luister SGA boboos ! Afspraak is Afspraak ! Deal is Deal ! Ik ben GEEN bestuurslid van ENPS maar de handelwijze van de SGA is NIET correct !!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kees prettige vakantie met je vrouw en dochtertjes en na afloop geef ze er van langs die SGA S..P K.PP.N

      Verwijderen
    2. Ben het met je eens Bert, het staat niet zo in de reglementen, en is niet netjes om het zo te doen. Het was beter geweest om een extra team uit de eerste klasse te laten promoveren en gewoon vier teams uit de promotieklasse te laten degraderen.

      Verwijderen