roterende banner

dinsdag 19 april 2016

De baard van de keizer

Vrijdag 29 april speelt het eerste thuis tegen Caïssa 6, met als inzet behalve de baard van de keizer ook de tweede plaats in de promotieklasse. Zowel Caïssa als ENPS heeft een speler die niet kan op de 29e, en daarom wordt er vanavond een partij vooruit gespeeld. Dit geeft aan dat beide teams het toch ook weer niet helemaal zo'n onbelangrijke match vinden.
Het is geheim welke speler wij sturen, en de caïssiaanse tegenstander is vanzelfsprekend bij ons niet bekend, dus de partij NN - NN staat op het programma. Wie de spelers zijn zal ik vanavond onthullen, en meer, want ik ben erbij en zal gaan twitteren. Stay tuned!
Zelf komen kijken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We spelen de partij vanavond uit, op het Roelof Hartplein 2A dus.

Tot vanavond, Niek

PS: Lees een geinig Johan Cruijff-verslag van de vorige wedstrijd van Caïssa 6

11 opmerkingen:

  1. goed gedaan Peter, nu welverdiend op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank Kees. Ik heb zelfs nog naar winst gekeken op het eind, maar het matveld g6 heb ik niet gespot. Maar ja volgens mij waren we allebei al aan het eind van ons latijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vanavond zou E 4 tegen de Amstel spelen maar de animo om te spelen is O,O Dus wedstrijd verplaatst,maar kijk eens naar de statistieken van 3B spelers die 4 partijen of meer hebben gespeeld ,1)Martin Rekelhof 6 uit 6 tpr 2336 2)Theo Bakker 5 uit 5 tpr 2238 3) Bert Wijchgel 3,5 uit 4 tpr 1957 Alledrie van jawel ENPS 4

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zijn indrukwekkende cijfers Bert. Ik heb altijd in jullie geloofd. Eindelijk de doorbraak voor jij, Theo en Martin!

      Verwijderen
    2. Vooral indrukwekkend van Theo en Martin mr Michel ! Ik speel remise tegen een 10 jarig bootvluchtelingetje uit Vietnam of zo maar ja ik ben eigenlijk ook een bootvluchteling,(jaren 50 uittocht Indische Nederlanders ) Dus dat schept een band of zo !

      Verwijderen
  4. Er zijn sommige teams op deze blog voor wie de verkiezing "ENPS team van het jaar" een uitkomst zou zijn. Vorig jaar werden we overspoeld met berichten hoe fantastisch het 2e was en dit jaar het 4e. Puntje voor de ledenvergadering?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeps Pieter! je slaat ff de plank mis. Ik informeerde even bij Bas wat er nou gaande is en die mailde "Victor heeft maar 3 spelers beschikbaar, dus wij hebben vandaag geen team. Het is triest maar het is niet anders." Niet echt een nominatie waard voor "ENPS team van het jaar".

      Verwijderen
    2. Ha ha ! Die Pieter is net Jules de Corte die een spijker in een muur probeert te slaan Om 10.55 uur schreef ik al dat E 4 verstek heeft moeten gaan vanavond Hij heeft het om 14.14 niet zo goed gelezen ! Ben het volledig eens met Niek

      Verwijderen
    3. Maar Pieter heeft wel een excuus, hij zit in China. (ja Peter H ook, wat wordt het druk daar!)

      Verwijderen
  5. Netjes gered Peter! Het ging mis in de opening: pion achter een paard aan de rand. Je notatieformulier was onleesbaar, ging het misschien zo? 1.e4 e5 2.Pf3 Pc6 3.d4 exd4 4.Lc4 Pf6 5.e5 d5 6.exd6? Dxd6 7.0-0 Le7 8.Pa3 a6

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 5...pg4 6. 0-0 d6 7. Exd6 Dxd6 8.Te1+-Le7 en hier vergistte ik me door Pa3 te spelen ipv Lb3 dan had ik na a6 gewoon nog de mogelijkheid gehad om Pbd2 te spelen na Pa3 stond mijn paard meer dan beroerd.

    BeantwoordenVerwijderen