roterende banner

woensdag 15 april 2015

Vrijdag 17 april geen schaken

Aanstaande vrijdag, op 17 april, is er geen clubavond omdat de kerk de zaal nodig heeft. De volgende (13e) ronde van de interne competitie is op 24 april.

Het is misschien maar goed ook, een weekendje rust, want volgend weekend gaan we er weer kei- en keihard tegenaan:
 1. Op donderdag 23 april speelt ENPS2 uit tegen VAS4. De strijd om de eerste plaats is al gestreden, we gaan nietemin vol voor de winst. Maar we gaan daar ook ons kampioenschapsfeestje vieren, bij VAS op de Vrolikstraat 8. Iedere ENPSer is welkom om ons te supporten en een glaasje (of twee) champagne met ons mee te drinken.
 2. Op vrijdag 24 april speelt ENPS3 thuis tegen een team uit Almere. ENPS3 gaat bewijzen dat ze ruimschoots thuishoort in de tweede klasse en dat het hele degradatie-gedoe slechts een klein vergissinkje was.
 3. Op zaterdag 25 april speelt ENPS1 thuis tegen Zevenaar. Dit wordt een bloedstollend degradatieduel. Beide teams moeten winnen om niet te degraderen. ENPS staat er ietsje beter voor, want bij 4-4 houden wij ook nog kansen op behoud in de KNSB competitie. Maar dan zal een andere degradatiekandidaat, Voorschoten 2, niet moeten winnen.
Niek

6 opmerkingen:

 1. Wie wil er vrijdagavond bier drinken en snelschaken in de Laurierboom?
  Ik ben er vanaf 19.30

  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Komen er OOK nette mensen ? in dat geval kom ik ook ! Bert

   Verwijderen
  2. Pieter heeft toegezegd om te komen. Is dat netjes genoeg voor jou, Bert?

   Verwijderen
  3. Mjah ! Mjah !!!!!!!!!! Een Shell man !!!!! Mi Gado Bottema ! Weet je geen nettere mensen ! He Brada je valt me tegen ! ( Ja Pieter dit is PIJP taal ! ) Niets persoonlijk Pieter maar je werkgever is Niet mijn Matti ! Maar na je overwinning op Peter Beerdsen kan je eigenlijk niet meer stuk bij mij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
 3. Kan er helaas niet bij zijn. Mijn vlucht naar Napels vertrekt zaterdagochtend en dan ook nog erg vroeg. Ik zal in Zuid Italie me terdege gaan voorbereiden op de beslissende externe wedstrijd. Onder meer een bezoekje aan Heracleum, Amalficoast, Path of the Gods en Matera zullen mijn to do's zijn.

  BeantwoordenVerwijderen