roterende banner

zaterdag 25 april 2015

ENPS - Zevenaar

Vandaag wordt het spannende degradatieduel ENPS - Zevenaar gespeeld. Om 13:00 beginnen de teams in ons speellokaal bij de Vresdeskerk. Er gaat ook getwitterd worden, het tweetverslag begint waarschijnlijk iets later.

6 opmerkingen:

 1. Zet hem op! Go Go Go.
  Veel succes vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verloren! Wat verschrikkelijk, ik ben er kapot van. Ik heb het hele jaar geen moment er serieus aan gedacht dat we het niet zouden halen. Dus toch... ENPS zonder succes, hoe is het mogelijk. Mijn wereldbeeld wankelt.

  Pieter belde me net vanuit een druk & rumoerig restaurant op Corsica. "Én?!" vroeg hij enthousiast. Hij had daar namelijk even geen internet. Helaas ik had slecht nieuws voor hem maar ik vond het aardig dat hij belde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanavond ben ik gaan troosten Niek, want leed is zoveel aantrekkelijker dan het gedruis rond tijdelijk gewin. Aran wist helemaal niet dat het team had verloren, zo verguld was hij dat hij zelf gewonnen had, ik heb het allemaal te zien gekregen. Echt een teamsport dat schaken, vrienden voor het leven en zo. Bij het vet. kamp ontdekte ik dat niet-winnen veel interessanter is dan winnen, want dan kan je een laudatio uitspreken. Dank aan Tom voor de foto en aan Bert voor het onthaal.
  Volgend jaar zal in de promotieklasse ENPS een overwinning niet kunnen ontgaan. Delphi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enps 1 heeft zich knap verweerd dit jaar en heeft zich een goed team getoond. Gezellige etentjes na afloop en dergelijke hebben dit gevoel versterkt
  De teamspirit was een drijvende kracht waardoor we op onze laatste wedstrijd na een aardig seizoen hebben gedraaid.. Aran wist wel degelijk dat we verloren hadden engedegradeerd waren en baalde daar ook van. Maar je hoeft natuurlijk nooit al te lang te treuren en je kan natuurlijk tevreden zijn met je eigen overwinning.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vroeg Bottema,"" Zullen we een fles "" Champagne opentrekken om de degradatie te vieren ! "" "Ja natuurlijk zei ie "" Niet zo doemdenken de wereld vergaat niet ! En zo is het het is maar een spelletje hoor ! En het was verder nog heel gezellig ! En we vierden door in de Plakhoek ! stelletje masochisten die ENPS ers,wat ik jammer vond dat we cafe Tjonge Jonge niet meer gehaald hebben ( Zelfs Ellie van de kerk had met ons te doen ! stelletje stumpers zal ze gedacht hebben !

  BeantwoordenVerwijderen