roterende banner

woensdag 4 juni 2014

Grootse slotavond op 6 juni

Op vrijdag 6 juni houdt ENPS zijn slotavond. Deze avond zal in het teken staan van de promotie naar de KNSB. We gaan eerst met zijn allen pizza eten in de pastorie en beginnen daarmee al om 19.30 om knorrende magen niet te lang te laten wachten. Meteen om 19.30 zal er ook een leuke verrassing worden gepresenteerd. Later op de avond zullen we de promotie naar de KNSB vieren en zal er net als vorig jaar een competitie met varianten schaak worden gehouden.

Ter compensatie van de pizza-kosten wordt een vrijwillige bijdrage van 5 euro gevraagd, meer is natuurlijk welkom.

BELANGRIJK: meld je even aan, dan kunnen we redelijk inschatten hoeveel pizza's we moeten laten komen. Geef ook aan welke soort pizza je voorkeur heeft. Aanmelden kan via een mail aan enps36@gmail.com, deze komt bij Pieter aan. Een commentaar op deze blog achter laten bij dit artikel mag ook.

Pieter

4 opmerkingen:

  1. Erg jammer dat ik er niet bij kan zijn. Veel plezier iedereen en ik hoop op mooie foto's en misschien wel een video op de site?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn 24 aanmeldingen binnen dus gezellig druk. De pizzabakker aan de overkant komt eerst met 10 pizza's en 20 minuten later weer met 10 pizza's, want meer passen er niet tegelijk in zijn oven. Iedereen neemt dus slices pizza en dan hopen we dat het met 20 genoeg is. Ruud neemt wijn mee, dus het wordt vast allemaal erg leuk. Ik heb er in ieder geval zin in.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De afgelopen weken hebben Steve, Sanne, Ron, Bas, Peter N en ik meegedaan aan de rapidcompetitie van de SGA. Ik mag wel zeggen dat we trots mogen zijn op de 6e plaats die we behaald hebben in een veld van 12 deelnemende teams. We waren zelfs als 12e geplaatst. Uitslagen zijn hier te vinden: http://www.schaakbondgrootamsterdam.nl/rapid/index.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. pittige poule en een mooie prestatie!
    goed gedaan

    BeantwoordenVerwijderen