roterende banner

maandag 23 juni 2014

De reut van ENPS

Het hele jaar werd hij voller en voller. Dus ook zwaarder en zwaarder. Soms probeer ik nog wel eens mensen kleingeld terug te geven, maar ik had er te weinig puf voor en was te vaak elders op de vrijdagavonden. Maar wat te doen? Gisteren heb ik de reut dus maar mee naar huis genomen. Mijn opa telde vroeger zijn geld in rijtjes van 10 volgens mijn moeder. Dus heb ik dat ook maar gedaan. Een foto als bewijs voor de kascommissie. Kunnen ze het natellen. Hoeveel denken jullie dat het was? Vergeet de Amerikaanse cent en de Engelse 5 pence niet!
Pieter

7 opmerkingen:

  1. Goed werk Pieter!

    48,24
    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry ik ben denk ik schuldig voor wat betreft de 5 pence. De 1 dollarcent kan denk ik niet want ben al 2 jaar niet in de US geweest, dat moet Niek geweest zijn!. Ik schat zo'n 102 euries. 7x2 euro, 20x 1 euro, 43x 50 cent 100x 20 cent, 176x 10 cent,en 173x 5 cent en dat kleine grut kan ik niet onderscheiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 50 euro plus of minus een kleine bonus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Chiel 'Iemand Moet Het Doen' Reemer25 juni 2014 om 11:25

    €103,08

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij de ING kun je tot 5x per jaar gratis muntjes storten. Na een paar keer ruzie met het apparaat is het gelukt. Uit de reacties zijn wel geschikte en ongeschikte kandidaten voor de kascommissie op te maken. Chiel heeft het juiste antwoord, Peter was in de war gebracht doordat er ook een rijtje van 11 bij de 20 centstukken was (het gaat om de details) en de anderen hebben er met de pet naar gegooid. Johan is wel een goede penningmeester, want hij wil veel geld binnenhalen, maar om dat nu ten koste van de secretaris te doen..... daar moet bij de komende bestuursvergadering nog maar even over worden gesproken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BeantwoordenVerwijderen