roterende banner

zaterdag 7 juni 2014

De "slotavond"

Met nog drie of vier ronden te gaan en een nog niet afgerond clubkampioenschap was de slotavond weer een van die absolute topavonden. Buiten pizza eten, strak georganiseerd door Pieter, anekdoterijke speech aanhoren van Rimme, wijn drinken van Ruud, daarna doordrinken op rekening van ENPS, een tractatie (suikertaarten van blije en dankbare zukertorter Michiel Harmsen) nuttigen en vervolgens een leuk toenooi spelen met leuke deelnemers ... over dat laatste wil ik niet veel kwijt omdat wedstrijdleider Bas beloofde verslag ervan te doen. Dat volgt dus morgen nog. Maar ik kan het niet laten de winnaars van dit toernooi voor tweetallen alvast te laten zien:
Niek

5 opmerkingen:

  1. Wat doe jij op de foto van de winnaars, Niek?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt wat gemist Tom!
    En ja inderdaad heel gek, het verbaast mij ook, vooral omdat dit voor mij de tweede keer op rij is. Vorig jaar won ik het toernooi samen met Jan de Vries!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd Andre en Niek! Ik heb heel wat gemist zo te zien en te lezen in de diverse berichten hiernaast en hieronder. De speech van Rimme zou ik graag eens een keertje lezen, als die op papier staat tenminste...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je Sander, en de speech was niet zo zeer anekdoterijk (ik koos de verkeerde term, het was laat) als wel een komisch open-deur-met-stoplappen-en-voorzitterclichés (tsja, dus hoe zeg je zoiets) verhaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Komisch open ~ deur ~ met ~ stoplappen ~ en ~ voorzitterscliches ?????? Tja hoe zeg je zoiets verhaal ! Nou ik zal het je zeggen ! Volgens mij was onze geachte voorzitter zo lam als een Maleier ! Kan het weten ben zelf een Maleier !

    BeantwoordenVerwijderen