roterende banner

woensdag 31 mei 2017

Tijd voor activiteit

Komende vrijdag is er weer summerschool, ditmaal verzorgd door Pieter. Je weet wel die van de Tea Party... (ahum)

Onderwerp is zeer de moeite waard: activiteit.
Een leek denkt: 'Activiteit? Schaken? Dat is toch dat spelletje waarbij twee heren lang nadenken en stilzitten?' Maar wij weten beter. Zonder activiteit wordt het niks. Geen activiteit geen dreiging, zonder dreiging geen initiatief en als geen initiatief geen aanval en dus ook niet winnen. Toch? Het is zoals met voetbal op zijn Cruyffs: dat doe je met je hoofd, domoor!
Komt allen, aanvang acht uur!
Rimme

2 opmerkingen:

  1. Voor nog meer schaakactiviteit is er morgen een rapid toernooi van oostentoren locatie tegenover begraafplaats zorgvlied.
    http://www.oostentoren.nl/web/index.php
    gr johan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen activiteit geen dreiging. Ik kan hier heel lang over filosoferen, maar in 010 heet dat geen woorden maar daden. Met alle respect overigens voor Cruyff, onze grootste voetballer. En een vraagje aan mijn Amsterdamse vrienden: hoe halen jullie het in je hoofd om Peter Bos te laten vertrekken? Ik las vandaag ergens dat Bergkamp wordt geacht om als (derde?) assistent 'cultuurbewaarder' ofzoiets te zijn?? Puike voetballer ooit hoor, petje af, maar die flikker je er nu toch uit met al z'n vriendjes? Zo'n trainer die 020 eindelijk weer eens laat voetballen op een manier waar je voor naar het stadion gaat, die laat je toch niet gaan? En dat zeg ik, uit 010.

    BeantwoordenVerwijderen