roterende banner

donderdag 25 mei 2017

ENPS 3

Nu de kruitdampen van het kampioensfeest van het vierde team en de SGA-Cupwinst beginnen op te trekken, neem ik graag even de tijd voor een korte terugblik op het seizoen van het derde team van ENPS. Het derde, dat dus helaas niet de kampioenswedstrijd over de streep wist te trekken. Amsterdam West was simpelweg de sterkste dit seizoen. Toch heeft ENPS 3 een prima seizoen gedraaid. Op basis van de ratings was een plekje in de middenmoot de verwachting, maar we hebben de hele competitie meegestreden om de titel, met een uiteindelijke tweede plaats tot gevolg. De opkomst van de basisspelers was hoog, altijd fijn voor de teamcaptain. Met maar liefst 4 ENPS-ers in de top 10 van de competitie, zoals onderstaand plaatje laat zien:


# Vereniging Naam Score Partijen
1 WSC Peter Wijnand 6 7
2 Amsterdam West Marjolein Theunissen 7
3 ENPS Theo Bakker 7
4 VAS Jeff Hamburg 5 5
5 WSC Hans Wijnand 5 6
6 Amsterdam West Cor Groen 5 7
7 WSC Ruud de Groot 5 7
8 ENPS Ailko van der Veen 5 7
9 ENPS Marco Wielemaker 6
10 ENPS Martin Rekelhof 6

Ook hulde voor vaste invallers Daan en Johan die maar liefst 4,5 uit 5 scoorden. Maar dank natuurlijk ook voor de overige invallers Dick, Har, Bert, Rene en Rimme die deze teamcaptain uit de brand wilden helpen. Maar Arjen, waar ging het dan mis dit seizoen? Het antwoord op deze vraag vinden we als we helemaal naar beneden scrollen in de topscorerslijst en de resultaten van de teamcaptain zelf vinden: een schamele 2 uit 7… 

Kortom, het team kan gaan genieten van een dik verdiende vakantie, terwijl de teamcaptain op straftraining moet. Succes gegarandeerd!

Tot volgend seizoen!
Arjen Wiering

2 opmerkingen:

  1. Mea culpa ! Trouwens die 2 " overlopers"" van E 4 doen het ook goed ! Maar E 4 heeft ook niet te klagen over hun vervangers Daan en Rene hebben het perfect gedaan !

    BeantwoordenVerwijderen