roterende banner

zaterdag 27 maart 2010

ENPS 5 bewaart de lieve vrede in de kerk

Speelt voor de derde keer achter elkaar 2-2.

We moesten even wachten op Laurierboom/Gambiet, afgelopen vrijdag. Hun teamcaptain is niet zo'n heldere geest dat je er helemaal op kan vertrouwen dat de boodschap 'We spelen weer in de Oranjekerk, hoor!' duidelijk overkomt. Maar toen de spelers voor de dichte deur van de boksschool stonden, drong het weer tot hem door.

Met enige vertraging kon de wedstrijd alsnog beginnen. Hij eindigde in 2-2, en dan denk je meteen: Albert en Joost hebben gewonnen en de andere twee verloren. Zo gaat het namelijk steeds in ENPS 5.
Maar Joosts tegenstander had geen antwoord op 1. e4, ondanks lang wachten. Joosts tegenstander, we hebben hem niet gezien. Het was de meest teleurstellende overwinning van dit seizoen voor Joost, en hij had de hele avond een zuur gezicht (voor zijn doen dan). Niettemin staat Joost nu op een formidabele 5 uit 5.
Albert trof in Rob 'Bobbels' Frederiks een bovenmaatse tegenstander. Het gevolg was dat de zetten hem veel tijd kostten. Dat Albert het eindspel wel het beste speelde, mocht niet meer baten: Hij deed het niet vlug genoeg.
Roeland hield Joost in evenwicht met zijn vijfde nul op rij. Laten we dit seizoen maar vergeten, Roeland! Ik hoop dat je volgend seizoen sterk terugkomt.
De nul van Albert werd goedgemaakt door onze nieuwe sterspeler Arnaud Bom, die multi-inzetbaar blijkt te zijn, en hot! Iedereen wil hem in zijn team! Na eerdere overwinningen als invaller in ENPS 3 en ENPS 4, waarmee hij teamcaptains Niek en Sander verblijdde, bracht hij nu Albert troost: "Toch 2-2!" Arnaud mag als basisspeler van ENPS 5 vier keer, dus vanaf nu nog twee keer invallen, Ronald. Zullen wij hem allebei een keer opstellen? Vijf punten in vijf teams, het zou wel een stunt zijn!

ENPS 5 1521 – Laurierboom 3 1516 2 – 2

Albert de Roo 1511 – Rob Frederiks 1789 0 – 1
Joost Hecker – N.O. 1 – 0 R
Roeland Kief 1530 – Pieter van Geest 1474 0 – 1
Arnaud Bom – Marjolein Denslagen 1286 1 – 0

Bas

3 opmerkingen:

  1. Haha, leuk stukje Bas!

    Op de site van SGA staat alleen dat we met 1-3 hebben verloren. Hoe kan dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is dan fout ingevoerd en zal heus nog wel worden gecorrigeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misverstandje met Gerie. Ik had Arnaud als speler van ENPS 5 aangemeld, maar dat mailtje had hij even gemist. Het komt in orde!

    Bas

    BeantwoordenVerwijderen