roterende banner

zaterdag 1 oktober 2016

Deelnemerslijst jubileum 15 oktober

Ik ben gisteravond flink aan het werven geweest voor de jubileumdag voor ons 80 jarig bestaan. Ik ben ook begonnen met het innen van de bijdragen van 5€ pp. Ik had een A4-tje bij me waarop ik alles bijschreef en afvinkte. Maar ik heb dat A4-tje verloren!! De mensen van de kerk hebben vandaag nog in de pastorie gezocht, maar helaas daar was ie daar niet. Wat verschrikkelijk stom van me. Uit mijn herinnering heb ik de sheet die we al hadden bijgewerkt, in het rood, zie onder. Maar ik weet zeker dat het op een aantal punten niet klopt. Willen jullie ajb het controleren? Schrijf evt correcties bij in de comments of mail me, niekver@gmail.com

En willen degenen die zich nog niet hebben aangemeld dat alsnog doen. Het wordt een hele bijzondere dag, je mag het niet missen!

Over die dag zelf: Op zaterdag 15 okt gaat om 14:30 de pastorie open, tot drie uur is de inloop met koffie en gebak, daarna begint het programma. Dat bestaat uit: in de middag een aantal unieke evenementen, in de avond uit eten, in de nacht nachtbraken.

Niek


5 opmerkingen:

  1. He Duck wat krijgen we nou heb je je afgemeld! Dat gaat zomaar niet ! Eerst om 15.00uur je wereldkraker Capoccino ten gehore brengen dan mag je weg ( Ik weet dat Duck geen computer heeft dus moeten we dit stukje maar even aan hem voorlezen a.s vrijdag 7okt)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Best een moeilijke tekst voor de gemiddelde ENPS-er Capoccini,Capoccino,Capoccino en dan maal 200 ,er is altijd een zwakbegaafde erbij die Espresso eruitslaat.

      Verwijderen
  2. Ik ben er helaas niet bij. Was graag even op en neer gevlogen, maar ik kan toevallig dat weekend tot mijn spijt niet weg :-(
    Hoop dat jullie volgend jaar het 81-jarig jubileum ook zo uitgebreid gaan vieren..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vegetarisch mag voor mij ook. Het is cappuccino (met dank aan Wikipedia) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Balen zeg!
    NB: ik had mijn bijdrage betaald.

    BeantwoordenVerwijderen