roterende banner

donderdag 13 oktober 2016

Beste leden

Het staat natuurlijk met dikke stift in jullie agenda's, maar toch nog even een reminder:

zaterdag 15 okt
jubileum bij ENPS
aanvang 14:30

Het is gelukkig een groot succes voor wat betreft de aanmeldingen: de teller staat nu op 40 deelnemers! Wij vinden het geweldig.
We hebben een vol programma dat begint om 15:00 uur. Maar de pastorie gaat open om 14:30 en is er koffie en taart, waarna we het programma op diverse verrassende locaties gaan afwerken. Wij kijken er naar uit! Tot zaterdag (of vrijdagavond natuurlijk)

de feestcommissie
Arjen, Tom & Niek

4 opmerkingen:

  1. ik heb er heel veel zin in, spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mensen die wat later komen, tussen 5-6u. Waar moeten zij zich vervoegen?
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bel mij maar even, 06 39786834

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was grandioos, net als het uitzicht vanaf de kerktoren! Geweldig goed georganiseerd, inclusief de afstemming met de pastorie! Dank jullie wel feestcommissieleden Niek, Tom B en Arjan en alle anderen die het mogelijk hebben gemaakt, iedereen die heeft helpen opzetten en opruimen, Johan als penningmeester voor het zo ver mogelijk oprekken van de toch wel krappe financiële speelruimte, Bert voor de als vanouds perfecte catering ondersteuning, Tom B voor het aanleveren van de heerlijke bitterballen (waarvan ik als vegetariër er ook een paar geproefd heb ;)), Rimme als voorzitter voor je speech en andere ondersteuning, en een ieder die ik nog vergeten ben, allen heel hartelijk dank!

    Boudewijn

    BeantwoordenVerwijderen