roterende banner

zaterdag 10 september 2016

Tachtig

Beste Leden

Zaterdag 15 oktober gaan we ons 80 jarigjubileumfeest vieren. Het begint om 15.00 uur in de Vredeskerkpastorie. De feestcommissie heeft een interessant en origineel programma samengesteld op verschillende ludieke locaties. We zijn zelf ontzettend enthousiast, er is o.a. een lezing, diverse activiteiten en een restaurantbezoek. Na het eten gaan de liefhebbers nog tot in de kleine uurtjes door. We zouden niet graag willen dat ook maar één ENPS-er dit spektakel zou missen! Komt dus allen!

Deelnemers betalen €5,- en moeten zich aanmelden in een commentaar hieronder of in een mail aan Niek: niekver@gmail.com
graag vermelden wat je eten wil:
- Vlees,
- Vis of
- Vegetarisch
en of er verder nog allergieën etc. zijn.

de feestcommissie

20 opmerkingen:

  1. present!
    Vegetarisch= vlees nog vis dus doe mij maar vlees.
    Allergisch voor Bert W. maar daar valt wel overheen te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoezo allergisch voor Bert W? Hij is je vriend, want gaf je vrijdag in een typische remise stelling de overwinning cadeau! Of......?

      Verwijderen
    2. Mijn zicht op de H pion was belemmerd door 1) Alcoholdampen 2)de vele flesjes bier vlakbij de H lijn 3)De H pion was vermomd als sigaret.Mijn klacht bij de wedstrijdlyder werd ongegrond verklaard niet toevallig dat die ook Hoekstra heet.

      Verwijderen
    3. Overigens was ik te ver gegaan, Ipv b5 had Lxa6 een winnende doorbraak veroorzaakt omdat mijn paard nooit meer de promotie van de a-pion had kunnen stoppen.

      Verwijderen
    4. Wees blij dat ik niet de hele avond aan de thee had gezeten .

      Verwijderen
    5. Kijk nou toch uit Bert voor je het weet worden we beschuldigd van een complot om de theedrinkende medemens af te stoppen.

      Verwijderen
  2. Is die datum wel handig gekozen? Het is dan de 1ste ronde van best of the West en die heeft al 6 enps leden als deelnemer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Elke gekozen datum zal voor sommigen zijn nadelen blijken te hebben. Maar het zou inderdaad heel jammer zijn als die zes van ENPS het feest gaan missen. Ben jij van de Best-of-the-West organisatie, Anoniem? Is er een mouw aan te passen?

      Op dinsdag 30 augustus 2016 hebben we de feestdatum 15 oktober aangekondigd. Dat is 1½ maand van te voren. Dat had vroeger gekund, maar te laat is het toch niet. Aankondiging van BotW-toernooi op de SGA-site is trouwens van 9 sept.

      Verwijderen
    2. ik neem dus ook aan dat de ENPS deelnemers de eerste ronde een bye zullen nemen. :)

      Verwijderen
    3. Snap er niks van ! Best of the West is toch een schaaktoernooi ? Waarom doen die ENPS -ers er dan aan mee ? ENPS staat voor Eerste Nederlandse Padvinders Societeit met RR als hopman.

      Verwijderen
    4. En Bert W. als schout bij nacht!

      Verwijderen
  3. Ik had eigenlijk gehoopt iets over de topper Nitsck-Niek (mooie alliteratie) of de cafe-praatje-pot (mag niet van de materiaalman) partij Peter-Bert te lezen op de site.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schiet NIET lekker op met dat E-Bord ! Als lid van ONverdienste voel ik mij toch geroepen wat te doen bij deze 50 euro .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij deze dan 51 euro namens Heerhugowaard.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen