roterende banner

zaterdag 24 september 2016

Interne ronde 4

UPDATE: Uitslagen- Stand

Het schijnt dat er gisteren iets mis was gegaan met de techniek, maar intern WL Jan de Vries beloofde mij dat de uitslagen en standen alsnog verstuurd gaan worden. Ik kreeg wel al twee uitslagen en een partij (van Steve) binnen:
  • Kees - Steve 0-1 (Steve blijft de ranglijst dus aanvoeren)
  • Boudewijn - Tom B ½-½

8 opmerkingen:

  1. De vorm van Kees is er nog niet echt. Verschrikkelijk om met wit al na 10 zetten verloren te staan. Kees moet even terug naar de openingsboekjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. prima gespeeld door Steve btw, wiens spel er al een stuk beter uit ziet dan vorige week.

      Verwijderen
  2. De Wifi verbinding van de Vredeskerk liet het afweten, waardoor we de uitslagen en standen niet konen mailen. Gelukkig had onze voorzitter een USB stick bij zich, waarop die bestanden terecht zijn gekomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ai ai gebrekkige wifi hoe moet dat dan straks als heel de wereld thuisblijft om de ENPS-matches te volgen. Toch die pastoor maar eens aanspreken, of ie wel beseft hoe groot zijn verantwoordelijkheden zijn!

      Verwijderen
  3. Nu is het dus te hopen dat de voorzitter veilig is thuisgekomen. Voor je het weet fietst hij tegen een kat of een ander dier aan! Ben wel heel benieuwd naar alle uitslagen. Ik log vanuit me luie stretcher geregeld in om te kijken of er al uitslagen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed om te zien dat we weer 14 partijen hadden. Zorgelijk is dat ik Sanne al een tijdje niet heb gezien en waar blijven Theo, Jord, Tony en Asha?

    BeantwoordenVerwijderen