roterende banner

woensdag 21 september 2016

Het is volbracht!

De 610 euro is binnen. Kees gefeliciteerd! En heel ENPS: gefeliciteerd! Leuk leuk leuk. Ik weet niet precies hoe eea afgehandeld gaat worden, maar dat hoor je via de site. Voor nu alvast hoogst denkbare uiting van ons geluk, de banaan:
Iedereen kan zijn bijdrage contant aan Kees geven, of liever nog: maak het over naar:

K.Bakker
ovv e-bord
NL27 ABNA 0557 3675 06

11 opmerkingen:

  1. Banaan doet het niet :(
    Overigens mogen de overtollige donaties naar mij. Corsica is behoorlijk duur. Vies duur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb andere bananen gevonden Peter. En je hebt gelijk, we moeten snel met de pet rond voor je, want dit is pas je zevende vakantie dit jaar!

      Verwijderen
    2. Oh nog even wat ,als je effe krap zit Peter (door die uitzuigers op Corsica)kan ik die 51 euro wel even aan Keesie voorschieten ,zeg het maar .

      Verwijderen
    3. Bulgarije staat ook op de listen komt nog wel eens San de beurt. Ik heb nog wel wat liggen voor het bord...

      Verwijderen
  2. Je reis naar Cuenca was al betaald toch? Of moet Jan alleen komen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Betaald en drankjes komen voor jou relenting neem ik aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hardstikke mooi het live bord. Wie gaat eigenlijk bepalen wie op het livebord speelt? Elke keer het 1e bord van een team lijkt me niet echt de bedoeling.

    Mochten er geen externe wedstrijden zijn dan wil ik in ieder geval voorstellen dat de interne wedstrijdleider voor die avond een wedstrijd uitzoekt. Criteria hiervoor zullen zijn:
    -aantal malen iemand al op het live bord gespeeld heeft
    - rating verschil niet te groot

    Voor de externe wedstrijden zou ik willen voorstellen dat de teamcaptain dit bepaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou zeggen de meest interessante partij. Vaak zal dat toch die gaan over de strijd om de eerste plaats. De criteria die jij noemt trekken mij wat minder aan Peter.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat het een bord voor ons allen is en niet alleen de strijd om de eerste plaats telt. Een interne competitie draait mijns inziens niet alleen om de eerste plek.
    De meest interesante partij is een vrij subjectief begrip en lijkt me moeilijk te verwezenlijken.

    Het lijkt mij juist een ontzettend leuk idee om al onze clubleden aan de beurt te laten komen en ja Niek ook een partij tussen zeg maar mensen van 1400 kan ontzettend interesant zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij gebruik bij externe wedstrijden lijkt het me verstandig om van te voren de captain van de tegenstander op de hoogte te brengen dat er partij op een live-bord gespeeld gaat worden. Bovendien zou ik ook melden om welk bord het dan zou gaan.
    Er staat vast niets over in de SGA- of KNSB-reglementen, maar misschien is het wel even slim om contact op te nemen met de competitieleider om rare situaties en eventuele protesten te voorkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En moeten de zetten met een vertraging van 15-30 minuten worden getoond om vals spelen te stoppen (we zijn profs, toch)?

    Over de inzet van het bord ben Ik het met Peter eens: alle partijen kunnen spannend zijn. In de laatste ronde van de interne zou ik het bord 1 of het belangrijkste bord voor de broadway-trofee kiezen. De andere rondes gewoon ietsjes vrijer in de keuze zijn.

    BeantwoordenVerwijderen