roterende banner

dinsdag 20 september 2016

Crowdfunding e-board groot succes

Elf dagen geleden deed de materiaalman van ENPS een kleine oproep voor een groot bedrag. Niet eerder had ik een crowdfundingoproep gedaan en had geen idee hoe het zou vallen..... Het is nogal goed gevallen, dagelijks stromen er nog toezeggingen binnen en Niek heeft moeite om de crowdfundbarometer continu bij te werken. Op het moment van schrijven zitten we al op 572 euro. Ik kan niet anders stellen dan dat dit super hartverwarmend is. Wat hebben we toch een leuke community. De spontaniteit van de donaties, groot en klein zijn in een woord geweldig. Ik weet inmiddels zeker dat we het bedrag gaan halen, nog zo’n klein stukje te gaan... dat ik nu alvast ga starten met het bedanken van alle gulle gevers, het heeft alle verwachting ver overtroffen. Wow mijn wereld!

Forza ENPS! 
Uw materiaal man 
Kees

PS: Niek schreef deze week nog als grap: Op 7 okt zit Rimme op bord 1 van ENPS5 als eerste ENPS-er aan het e-board te spelen. Zijn spaanse vrienden gaan hem live volgen!!! (Volgens mij gaat dat gewoon gebeuren)

8 opmerkingen:

  1. Als we hem zaterdag met 38 man gaan halen bij de schaak en go winkel, dan hebben we al binnen..... aldus erelid Ronald Post....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. maar Marianne van Het Paard verwacht dan wel dat we alle 38 ook een boekje komen kopen natuurlijk

      Verwijderen
  2. Kees maakt van elke functie een belevenis; voorzitter of materiaalman, het maakt niet uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eerste bord? Electronisch?!? Ik word al zenuwachtig als ik er aan denk.
    Had er trouwens nog niet aan bijgedragen. Kan ook eigenlijk niet, want ik moet zelfs nog achterstallige contributie afdragen. Maar vooruit, dan toch maar vijf euro voor dat zenuwending!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super! En het is alweer verwerkt in de barometer. Nog maar 5% te gaan!

      Verwijderen
  4. Kan ik niet achterblijven, ook 5 euro.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik moet natuurlijk ook even meedoen, ik zal er veel plezier aan beleven! De rest is voor mijn rekening!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kijk eens aan! Dat is royaal. Geen Hollandse zuinigheid maar gewoon pats op tafel. Het zijn toch wel euro's? Geen ouwe stoffige peseta's?

    BeantwoordenVerwijderen