roterende banner

donderdag 15 september 2016

Nieuw crowdfunding project

Het gaat goed met alle gulle giften voor het e-board. We zijn er nog niet maar toch, de helft is al in zicht, niet gek. Ik sprak Ronald Post en hij was al bezig een beamertje te regelen zodat de hele bridgeclub onze schaakwedstrijden, zo groot mogelijk geprojecteerd op een van de witte wanden, kan volgen op de vrijdagavonden in de Oranjekerk.

Dat zette me aan het denken. Die kerk van ons, met die klokken uit de middeleeuwen, dat is toch eigenlijk niet meer van deze tijd. Iedereen weet al hoe laat het is. Maar wat de buurt nog niet weet is hoe het nou eigenlijk staat in de wedstrijd Albert de Roo - Duck Wals. Dus ik ben van plan de spotlights die de kerk aanschijnen op een goede nacht te vervangen door een paar sterke beamers. Die moet ik dan wel eerst ergens van betalen... Ik voel dat er een nieuw crowdfunding projectje aan zit te komen.

Niek

4 opmerkingen:

  1. Ik zie nu pas dat de indeling van de externe competitie al een paar dagen online staat bij de SGA! Het vijfde mag als eerste aan de bak, op 7 oktober thuis tegen Pegasus 3.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Paard kan natuurlijk niet achter blijven en doneert in elk geval 30€ en daarnaast gaat er 1 Eurootje in een potje voor elke ENPS-er (mag ook een bridgende zijn) is die het bord bij ons komt bewonderen.

    BeantwoordenVerwijderen