roterende banner

zondag 8 november 2015

LSG IntelliMagic

Teletekst http://nos.nl/teletekst#643
Onze volgende tegenstander in het KNSB- bekertoernooi is LSG IntelliMagic. Afgelopen zaterdag won dit team uit Leiden dik in de meesterklasse, waarmee zij nu op de eerste plaats staan.

Dat betekent dat er straks 4 ENPS-ers tegen de nummer 1 van Nederland gaan spelen!! De kans dat we gaan winnen is dus niet heel groot, maar je weet nooit. Moet je toch eens indenken wat een sensatie het zou zijn... Ik blijf dromen.

We spelen uit en zullen dus naar Leiden moeten. Ik heb nog geen datum geprikt met de captain van LSG, maar zodra eea bekend is laat ik het weten. Onze tegenstanders zullen uit dit team van krachtpatsers komen:
1. GM Predrag Nikolic       2603
2. IM Jan Sprenger 2510
3. IM Jan-Willem de Jong 2453
4. IM Arthur Pijpers 2436
5. IM Edwin van Haastert 2433
6. IM Mark van der Werf 2415
7. IM Rudy van Wessel 2398
8. IM Stefan v Blitterswijk 2353
9. IM Eelke Wiersma 2343
10.FM Michiel Bosman 2317
11. Eelco Kuipers 2312
12.FM Martin Roobol 2297
13.FM Raoul van Ketel 2229
Niek

4 opmerkingen:

  1. Die Niek blijft gewoon optimistisch over onze kansen en dat is misschien wel een goede eigenschap. Afgelopen vrijdag had ik het punt al geteld en wist hij toch een creatieve verdediging te verzinnen, dus waarom zouden onze mannen van het bekerteam niet iets bijzonders gaan doen? Een beetje onrealistisch misschien maar veel leuker om er zo over te denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is natuurlijk een kans dat ze denken dat ENPS slechts een onbeduidend klein obstakeltje is waarvoor ze hun zwaargewichten thuis kunnen laten. Stel dat ze de onderste vier van bovenstaand lijstje laten opdraven. Die zie ik wel 3x gelijkspelen en 1x door pure overmoed en misplaatste minachting verliezen. Nu ik er over nadenk, de kans dat we gaan winnen is juist heel erg groot :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die Predrag moet je niet tegen je krijgen. Die zag ik ooit op het spui tegen 4 man blindschaken en hij won ze alle 4. 1 daarvan was Herman Brood (ja het was heel lang geleden) die stond binnen 10 zetten mat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die heb ik ook gezien, brood speelde de bavianenopening, kon hij na 8 zetten weer lekker aan het bier. de andere 4 (brood was nummer 5) waren de winnaars van het toernooi wat daarvoor gespeeld werd, ik speelde niet goed genoeg om op het podium te mogen. Overigens deel ik het optimisme met Niek, het tweede gaat dit seizoen net als de beverteams tot oneindig grote hoogtes stijgen.

    BeantwoordenVerwijderen