roterende banner

maandag 25 maart 2013

Veteraan Ruud

Ex-Nederlands veteranenkampioen Ruud van Caspel probeert nu ook veteranenkampioen van Amsterdam te worden. Hij speelt mee met het SGA toernooi waarbij de deelnemers 50+ moeten zijn. Eigenlijk is die SGA-veteranenkampioen er al, want het algemene kampioenschap van de Amsterdamse bond is pas nog gewonnen door een vijftigplusser, Aran Köhler (die nu trouwens ook weer doodleuk meedoet). Maar wie weet volgt onze Ruud hem snel op, want hij staat bovenaan met 2 uit 2. Spannend om hem te volgen dus, hier vind je de stand en uitslagen.
Ik vond trouwens in mijn eigen archiefje nog een grappig filmje van Ruud in de rol van "Jadoubovic". Leuk ook om zijn eindspel met twee op vallen staande vlaggen tegen Steve te volgen.

Niek

PS: Iets anders over de SGA; ze hebben mijn geduld weer enorm op de proef gesteld afgelopen dagen. De hele week heb ik 6 keer per dag op schaakbondgrootamsterdam.nl gekeken of de kampioensdaden van het tweede al cijfermatig waren verwerkt. Leuk toch, om te zien dat je echt kampioen bent en leuk ook om de TPR's na een monsterzege te checken. Maar de SGA vond het minder leuk want nu pas, ÉÉN WEEK later, staat het er op. Man, man, ze weten wel prioriteiten te stellen zeg. Het is natuurlijk wel liefdewerk oud papier, dus het blijft mooi allemaal wat ze doen, maarja .. we waren kampioen! Het eerste Amsterdamse team van dit seizoen! Afijn, niet langer gezeurd, het staat online. Ik zal de winnaars nog maar even in het zonnetje zetten, dit zijn ze in topscorersvolgorde:


13 opmerkingen:

  1. In het Parool van 25 maart stond het er wel de uitslag van enps 2 plus de opmerking KAMPIOEN ! Jawel ENPS 2 is de eerste kampioen van 2013,Hoop dat er nog meer ENPS sucessen volgen ,volgende week massaal het cupteam steunen,ben er ook als ik me niet verslaap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het artikeltje gevonden en op Facebook gezet Bert!
      Zie http://www.facebook.com/groups/enpsquibus/

      Verwijderen
  2. De afgelopen twee woensdagen heb ik, op de terugweg naar huis vanaf mijn cursus intuïtief schilderen (samen met kinderen van 7 en 8, o.l.v. een Duitse, antroposofische vrouw...), Ruud in de kantine van de Wethouder Verheijhal zien zitten. Tussen hem en zijn tafelgenoot een analysebord en het nodigde analysebier. Hij zag er tweemaal monter uit. Nu weet ik waarom.

    Helaas zijn de meeste partijen al klaar als ik langskom, maar wie weet wip ik morgen even binnen na het schilderen; even de cognitie weer op gang brengen.

    Zet'em op, Ruud! Verdrink ze allemaal in de Lethe (,of de Styx, of 't IJ)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Of in het IJbier.
      Neem je een foto Chiel als je gaat? leuk voor op het blog!

      Verwijderen
    2. Zou leuk zijn ,ja, maar met mijn koekblikje kan ik alleen bellen en sms'en. Mijn slicke Samsung Galaxy SII maanden geleden kwijtgeraakt.

      Verwijderen
  3. En als je geen facebook account hebt?

    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet ik dan ook alles vertellen ... dan wordt je maar snel facebook-lid!!! Al was het maar om alleen al vrienden te worden van enpsquibus.

      Maar vooruit, speciaal voor jou heb ik m ook ergens anders neer gezet
      http://s9.postimg.org/i69j4gdvj/kampioen.jpg

      Verwijderen
    2. Wat leuk dat dat in de krant staat! Vlak onder Sven Kramer nog wel!

      Verwijderen
    3. Ja maar vooral ook vlak onder Verweij!

      Verwijderen
  4. Is het handig even een bericht te plaatsen dat we aankomende vrijdag dicht zijn? Ik was het nl. alweer vergeten en ook iemand als Steve (die ik vandaag sprak) weet het niet.

    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had het al in het vorige artikel gezegd, maar goed dat nu nog een keertje onder de aandacht is!

      Verwijderen
    2. In dit kader: misschien is het een goed idee om de speelkalender als permanent linkje in de rechterkolom te plaatsen. Altijd handig, toch?

      Verwijderen
    3. Ik vind dat een goed idee. Pieter kun jij mij een overzichtje sturen met de agenda van de rest van het seizoen?

      Verwijderen