roterende banner

donderdag 14 maart 2013

Deze vrijdag rapid! (ronde twee)

Deze vrijdag zal op de club de tweede ronde van de jaarlijkse rapidcompetitie gespeeld worden. Omdat er tegenwoordig niet veel gaatjes meer zitten in onze externe kalender, wordt deze vrijdag zonder bezoek van buitenaf direct benut voor deze belangrijke bijzaak.

De eerste ronde kenmerkte zich door een triomfantelijke rondgang van Kees langs de borden. Met 4 uit 4 heeft hij een punt voorsprong op Steve, Mark en Arjan. Wie gaat Kees stoppen? Is Kees wel te stoppen?

Kom vrijdag ook, dan gaan we het zien. Ook een mooie gelegenheid om eens gezamenlijk na te genieten van de klinkende doordeweekse overwinningen door onze, van Panoramix' toverdrank doordrenkte teams.

Hieronder de volledige uitslag van de eerste ronde. Je kunt het verslag ook nog eens nalezen: http://schaakclub.blogspot.nl/2013/01/rapid.html



Chiel

6 opmerkingen:

  1. Vraagje tussendoor, goede vrijdag, is er dan schaken?
    Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even een vraaje. Beginnen mensen die de eerste ronde niet aanwezig waren met 0 punten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De vraag is of Kees er morgen bij is,...... dat is zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ronald: geen schaken op goede vrijdag.
    Peter H: de rapid competitie werkt via hetzelfde systeem als de interne. Degenen die er de 1e ronde niet waren beginnen dus met 4 keer 1/3 punt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Was er graag bij geweest, maar afmaken van proefschrift gaat voor. Vanaf volgende week ben ik er weer bij, veel plezier en lol gewenst!

    Stefan

    PS: alvast eerste uitnodiging (een officiele volgt later) -> mijn promotie is donderdag 16 mei om 13:45 op de VU. Feest achteraf. Iedereen is welkom

    BeantwoordenVerwijderen