roterende banner

zaterdag 2 december 2023

Ronde 14 / Boudewijn Herbstmaister

UPDATE: hier de gooi- en smijtpartij van David Spaan

   Partijen        Ranglijst        Kruistabel

Nieuw lid David Spaan (links) vloog in een korte partij de sterke Jildo naar de strot. Ik vond het er spectaculair uitzien. Hij beloofde de zetjes op te sturen.

Daarachter Boudewijn - Johan. Boudewijn won en is daarmee met nog één ronde te gaan winnaar van de eerste competitiehelft. Aan het eind van het seizoen speelt hij een match om het clubkampioenschap.

Huidig kampioen Ardin verloor van Tom en staat laag: 12e. Dat komt doordat hij slechts 5 partijen speelde en door het laddersysteem ook nog eens aan de hoogste ratings werd gepaard.

Gerben is dit seizoen lang niet zo vredelievend als we van hem gewend zijn, hij won en staat nota bene na 14 van de 15 ronden op de derde plaats.

De zilveren beker -tegen Pegasus Amstelveen- is helaas verloren gegaan.

Op de website van De Raadsheer staat een verslag van de hand van Gerie over de mooie match van ons 2e

4 opmerkingen:

  1. 14 aanmeldingen voor Weesp. Op naar de 20!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We verloren niet van Pegasus het werd 2-2. door een solide winst van Ron en een lucky win van Kees. Bas liet zich truc-en en Steve had een moment van schaakblindheid. Van absoluut gewonnen naar kansloos verloren in een handvol zetten. Het overkomt iedereen zo nu en dan…. Toch voelt het wel als verlies. We zijn niet door, bij gelijke stand vervalt het laagste bord. Dus einde zilveren beker ondanks het grote ELO overwicht… volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen.
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gefeliciteerd bouwdewijn!

    BeantwoordenVerwijderen