roterende banner

vrijdag 7 februari 2020

Robinhood | Tussenstand E6

ENPS 6,

Een vreemde gewaarwording. De altijd sympathieke Jan de Fries belde mij gisterochtend op. Bord 1 & 3 van laurierboom gambiet 3, zouden donderdagavond niet kunnen spelen (van het viertal). Bord 1 was in overleg met de SGA verplaatst naar vanavond vrijdag 7 feb. Als wij het goed zouden vinden? Victor was bereid een dag later te spelen en Dick Lagrand nam genoegen met een gratis punt voor het team. 

Dan gisteravond, om 20:05 waren Allard en Robin er beiden nog niet. De wedstrijdleider kwam naar mij toe met de mededeling dat als een van de twee niet zou komen, de hele wedstrijd niet door zou kunnen gaan. Robin was in het ziekenhuis met zijn zoontje, maar was gelukkig wel al onderweg naar de laurierstraat, Allard kwam plots aanfietsen en kon de wedstrijd als nog starten. pffff....

Ik ging ondertussen even sporten en om 10 uur trof ik twee spelers hangend in de touwen. Allard is niet in vorm en was voor Jan de Fries helaas geen match. Ook Robin was in grote problemen, hij stond objectief gezien verloren. Maar hij rechte zijn rug, ging rustig door met zetjes. Zijn tegenstander verslikte zich in zijn eigen vrij pionnen en nadat het stof was neer gedwarreld bleek Robin gewoon te winnen. Wauw!

De tussenstand is nu 2-1 voor E6 en kan victor vanavond de winst binnenslepen.
Forza ENPS 6
Kees



2 opmerkingen:

  1. Ja schaken is belangrijk en schaken voor je team is ook heel belangrijk .......maar gezondheid van je kind is toch veel ,veel en heel veel meer belangrijker !! Hoop niet dat het ernstig is met het zoontje van Robin .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! zo is dat bert! Met Bo gaat het weer beter, hij had even behoorlijke koorts en de docter wilde even naar hem kijken. Tot zo!

      Verwijderen