roterende banner

maandag 17 februari 2020

Ardin Blitzkampioen 2019-2020

Het was een avond met een redelijke opkomst (23 man) waar vooral de afwezigheid van een aantal sterke spelers opviel. Maar zij waren misschien nog het verlies van de avond ervoor aan het verwerken? (do 13 feb VAS 1 - ENPS 1 6 - 2 )

We speelden volgens hetzelfde schema als vorig jaar met 3 kwalificatie groepen en daarna de finales. Hieronder de uitslagen van bijna alle groepen (die van de A-finale mist helaas). In de kwalificatie won Ardin al zijn partijen en in de A-finale moest hij het enkel afleggen tegen Chiel. Zij speelden vervolgens een barrage om de winst die overtuigend werd gewonnen door Ardin. De C-finale werd gewonnen door Martin Randt die misschien om strategische redenen veel had verloren in de kwalificatie om in de finale toe te kunnen slaan? We hadden dit jaar zelfs een D-finale die werd gewonnen door Jord die zijn prijzen weet te verzamelen. De B-finale ging naar ondergetekende. Opvallende nieuwe naam op het scorebord… Clemens, groot talent waar we vast meer van horen!

-Michiel


Finale B

Finale C

Finale C








4 opmerkingen:

  1. @ Speciale opmerking voor Herr Blenderman ,jouw tegenstander Panhuyzen had bij het SGA open snelschaak toernooi december 2019 een rating van 1600,dus als dit gecorrigeerd wordt krijg je er een lading punten bij !

    BeantwoordenVerwijderen