roterende banner

maandag 6 mei 2019

Veel externe finales komende week

Vergeet Ajax. Het is ENPS waar het spannend is komende week:


dinsdag 14 mei
  •      ENPS CUP - VAS
Over een week spelen we de Amsterdamse bekerfinale. En wel tegen het beresterke VAS. Wij zijn ook beresterk, dus dat wordt een enorme clash. Wees er bij!
Speellocatie: Caissa, Roelof Hartplein 2A


donderdag 9 mei
  •      EsPion 2 - ENPS 3
  •      Adam West 4 - ENPS 1
Ja, twéé wedstrijden op één donderdagavond. Het derde kan kampioen worden, maar tegenstander EsPion 2 ook. Wij hebben weliswaar iets betere papieren, we staan 1 matchpunt en 3 bordpunten voor, maar we zijn er nog niet, er zal een bikkelharde strijd geleverd moeten worden. Voor de supporters: We spelen op de Veluwelaan 21 in Amsterdam Zuid.
Het eerste speelt bij en tegen West. Adam West 4 is al gedegradeerd, het eerste zit nog in de gevarenzone, maar als we donderdag winnen zijn de degradatiezorgen over. Ook spannend dus. Voor de supporters: We spelen op het Bilderdijkpark 10 in, je raadt het al, Amsterdam West


vrijdag 10 mei
  •      ENPS 5 - Almere 6
De nummers 6 (wij) en 8 (zij) vechten bij ons thuis een keihard degradatieduel uit.

Niek

2 opmerkingen:

  1. Fijn voor Ajax dat hun wedstrijd naar woensdag 8 mei kon worden verzet, krijgen ze ook nog wat supporters. Hoewel het eerste bij mij naast de deur speelt, kies ik donderdag toch voor het derde. Hebben we trouwens nog een spion nodig bij de wedstrijd van De Raadsheer, dat op diezelfde avond bij VAS speelt? Er kan een situatie ontstaan waarin je wilt weten of 4-4 genoeg is. Als De Raadsheer niet wint, is dat het geval.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Jildo denkt aan alles ,inderdaad als VAS 9 gelijk speelt of wint heeft ENPS 3 ook genoeg aan een gelijkspel .We kunnen beter geen spion maar een spionne sturen ,dacht persoonlijk aan Mata Hari maar dan een moderne versie hiervan met mobiele telefoon ,die oude Mata Hari deed het nog met postduiven .

    BeantwoordenVerwijderen