roterende banner

woensdag 1 mei 2019

Elostijgers

Op de nieuwe Mei-editie van de ratinglijst is dit de top 10 van de grootste stijgers:
                  nieuwe Elo Stijging
1  Victor  Bartman      1506    62
2  Dick  Lagrand        1138    55
3  Eugen  Merkul        1452    53
4  Jeannot  Tuijnman    1700    52
5  Jan  de Fries        1525    44
6  Arjen  Wiering       1673    26
7  Ron  Heeneman        1795    24
8  Francisco Hernández  2118    22
9  Ardin  Bosboom       2035    21
10 Theo Bakker          1663    21
Felicitaties aan de gelukkigen!

4 opmerkingen:

  1. Onderstaand mail gestuurd naar organisatie best of the west. Denk je wat puntjes te scoren blijkt alle moeite voor niets. Mijn advies check tegenstander vooraf en meld bij organisatie

    Dag Rene en Paul,

    Ik heb recent een match gespeeld tegen Mark gerver 1900+ (conform jullie ranking) en deze gewonnen. Ik dacht mooi dat tikt lekker aan!,

    Nu blijkt bij nieuwe knsb ranking per 1 mei dat de beste man geen ranking heeft en ik dus ook geen ratingpunten krijg.

    Ik vind vreemd dat er bij bestofwest schakers mee doen die geen knsb rating hebben. Als dat wel zo is dan moeten jullie dat wel gaan vermelden in jullie aankondiging lijkt me.

    Ik bereid me grondig voor wetende dat ik voor mijn rating speel en niet voor de lol. Ik baal hiervan. Ik vind wel zo netjes dat jullie dit vooraf gaan melden aan de nieuwe tegenstander van Mark. Want die zal ook balen -net als ik- bij winst. Ik vind persoonlijk dat dit niet mag kunnen. Ik neem aan dat jullie er ook zo over denken.

    Een reactie stel ik op prijs. Dank daarvoor.

    Groet
    Jeannot Tuijnman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeannot toch. Je hoeft voor je rating niet per se te spelen hoor. Kijk maar naar Sander. Nul partijen en hij heeft zijn rating nog.
    Wel jammer dat het bij best of the west niet transparant is. In de SGA-competitie is het net andersom: Spelers kunnen zonder rating op de site staan maar er in de loop van het seizoen een veroverd hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het komt helemaal goed Jeannot, met een beetje mazzel wordt je tegen mij ingedeeld bij Best of the West en het wordt weer kassa voor jou :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja ik kan mij er wel wat bij voorstellen ,denk je een grote vis te hebben gevangen ,blijkt het een spierinkje te zijn maar van die B.S Jonkers heb je wel 20,21 punt gewonnen ,heb die B.S Jonkers wel eens zien schaken dacht dat ie een elo rating van 1500 had ,als je echt pech hebt verlies je die punten ook nog eens !

    BeantwoordenVerwijderen