roterende banner

zondag 27 mei 2012

Steve is de nieuwe kampioen van ENPS

Vrienden,
                                                                                                  
We vallen maar direct met de deur in huis: Steve is de nieuwe kampioen van ENPS. Aangezien ons blog nog steeds is (was! NV) verbannen naar het digitale limbo, sturen we jullie dat bij deze maar per mail. Het zou toch zonde zijn als dit belangrijke feit zomaar aan uw aandacht ontsnapte?

Na een tweede kampioensmatch vorige week, haalde Steve jl. vrijdag het beslissende punt binnen, waarmee aan alle twijfel een einde kwam. De twee heren trokken zich voor de gelegenheid terug achter de schuifdeuren. Na betrekkelijk korte tijd dook Pieter op vanachter die schuifdeuren, om het grote nieuws wereldkundig te maken. Even leek het alsof er een kind ter aarde was gekomen (‘En we noemen hem Steve’) maar het was toch echt de kampioen. Ook hierbij van harte gefeliciteerd Steve! Jammer natuurlijk voor Sanne, maar ook hij kijkt ongetwijfeld terug op een geslaagd siezoen.

Meer details over de match zijn steller dezes niet bekend, hier moet u het dus wat betreft de kampioensstrijd mee doen. Echter, naast bovengenoemden schaakte nog een aantal mensen. Wie met welke kleur speelde kan niet zeggen, maar ik heb (hoop ik correct) de volgende uitslagen onthouden: Stephan won van Pieter (?); Leo en Albert maakten remise net als Har en ondergetekende; Johan won van Ron v. L, net als Theo Bakker van Roeland en Asha verloor van nieuwkomer Marcello. Kees was weliswaar aanwezig, maar offerde zich op als oneven.

Rustig avondje dus, iets te rustig gezien het belangrijke programma, maar vol vetrouwen zie we volgende week tegemoet als de finale snelschaak op het programma staat. We rekenen op jullie allen om hier een levendige ENPS-avond van te maken.

Met liefde en tot spoedig, namens het gehele bestuur,
Rimme

Geen opmerkingen:

Een reactie posten