roterende banner

zaterdag 24 november 2018

Interne ronde 11 en 2 externe fiasco's

We speelden deze avond twee externe wedstrijden, twee keer met goede hoop, twee keer met vele kansrijke stellingen, en twee keer behaalden we een stand van 3½-3½, met nog één tijdnoodduel te gaan.
En twee keer verloren we game, set and match:
ENPS 1 - Raadsheer 1    3½-4½ 
ENPS 4 - Fischer Z 3    3½-4½ 
De drie winstpartijen van het eerste, van Tom en de beide Peters waren wel mooi, die van Peter N zelfs erg mooi, maarja, voorlopig zit ENPS1 dik in de degradatiezone. Hoe erg kan het zijn.
Ik sprak Pieter Oldenhove er nog even over. Hij had zelf, voor het vierde, een topstelling remise laten lopen. We waren het er uiteindelijk over eens dat 1x promoveren en 1x degraderen (of andersom) beter is dan 2x niks...
...nou ja we moeten iets bedenken toch?!

Intern wonnen Mark en Boudewijn. Ze kruipen iets dichter tegen de top 2, Tom en Ardin, aan.
Tom heeft al 4 man uit de top 10 getroffen, Ardin nog maar 1. Er is nog genoeg om te vechten de eerste seizoenshelft (nog 5 wedstrijden te gaan) we gaan een aantal spannende partijen tegemoet!

Uitslagen   -   Stand    -   kruistabel

Niek

6 opmerkingen:

  1. Als ik zo naar de verrichtingen van de ENPS teams kijk ,kan ik alleen maar concluderen dat we die boeken van Rene Nooteboom kei en kei hard nodig hebben !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nederlaag van ENPS 4 kun je gewoon op het conto van de teamleider schrijven. Verprutst zijn eindspel volledig! Ik hoop dat er een boekje over eindspeltechniek bijzit...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van het Westelijke front (ENPS 2) geen nieuws .Zou dat front ingestort zijn ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah ha toch ingestort ! Ja dat ENPS 2 heeft teveel oude soldaten nog uit de eerste wereldoorlog er zit zelfs een oude Indo bij ,die helemaal niet kan schaken maar net doet alsof ,die teamcaptain van E 2 trapt er elke keer weer in .

    BeantwoordenVerwijderen