roterende banner

donderdag 17 mei 2018

Kampioenswedstrijd: donderdag 17 mei TOG 1- ENPS 6

Supporters van ENPS 6,

Donderdag spelen wij de kampioenswedstrijd van ENPS 6 van dit seizoen. We staan met 12 matchpunten alleen bovenaan. Kijk maar:
Als we winnen zijn we kampioen, als we 4-4 spelen dan hangt het af of De Amstel wint met minimaal 7-1 van de Raadsheer. Sinds de wedstrijd Spanje - Malta (12-1) weet men dat het beter is om het niet aan te laten komen op een beter doelsaldo. We spelen daarom zoals dat heet op ‘eigen’ kracht voor een overwinning. Het zal spannend worden, maar reken op de “9e man”, onze supporters. Wij hopen dat de supporters van ENPS 6 donderdagavond 17 mei massaal toestromen naar het Dovenontmoetingscentrum aan de Stadhouderskade 89 om ons naar de overwinning te juichen. Zegt het voort en komt allen kijken!

Forza ENPS 6, Kees

6 opmerkingen:

 1. Dat is het voordeel dat ENPS speelt bij het DOC. Juichen gedurende de wedstrijd is toegestaan. ;-)

  Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanaf locatie : " De klok is binnen" . Al 4 1/2 punt gescoord !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was ik er om 22.40 uur ,was het al afgelopen ,"" Normaal"" begint het pas .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Braziliaan,die we( ENPS) verleden jaar aangekocht hebben voor een kratje bier en 2 bananen van die Braziliaanse schaakclub Loco-Loco schijnt toch een goede aankoop geweest te zijn ,hij wint alles bij ENPS 6 binnen 5 minuten ,moet ook wel want na 5 minuten is hij al moe cq uitgeput ,als ie ook nog een keer gaat NADENKEN wordt ie echt een bedreiging voor de ENPS top !

  BeantwoordenVerwijderen