roterende banner

zaterdag 3 januari 2015

Nieuwjaar & eerste ronde interne

Albert en Theo B zijn lekker uit de startblokken geschoten:
Partijen - Ranglijst

De gedroomde match ENPS1-ENPS2 is niet van de grond gekomen maar beide teams waren met zes spelers vertegenwoordigd, zodat er enigszins een vergelijk gemaakt kan worden. Steve, Peter H, Pieter O, Mark, Kees en Peter N scoorden 4 uit 6 voor ENPS1. Tom B, Jan Velde, Niek, Chiel, Bas en Sanne scoorden meer: 4½ uit 6 voor ENPS2. Waarbij opgemerkt moet worden dat Kees tegen Peter Hoekstra speelde, meer dan 1 punt konden zij samen niet scoren voor hun team. Steve won van Sanne, zie foto, en dat was het enige rechtstreekse duel. Voorlopig is de uitslag nog nadrukkelijk onbeslist..
ENPS1/Steve - ENPS2/Sanne. Een bijzonder( moeilijk)e stelling
Voorzitter Kees pakt uit met
bollen, flappen en bubbels!
Niek

12 opmerkingen:

 1. Bij deze de beste wensen voor alle ENPS ers,leuk dat Stephan er ook was ! Hoop dat E 1 in de KNSB blijft ! en E 2 kampioen wordt ( mooi cadeau voor de teamcaptain ) E 3 en E 4 wakker worden ! ( gaat wel lukken ! ) E 5 was ( is ) altijd goed, Sorry dat ik er gisteren niet was ! ging om 17.00 uur een tukkie doen met de bedoeling om 19.00 naar de club te gaan werd om 23.00 uur wakker ! Tsja oud en versleten ,laten we met ons allen er een goed ENPS jaar van maken ! PROOST Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook de beste wensen, Bert! We hebben je gemist gisteren. Gelukkig was er genoeg voorraad! Proost!

  Nog even iets anders: onlangs ben ik verhuisd en gaan samenwonen met Roya. Om één en ander te vieren houden we zondagmiddag 18 januari een huisverwarming. Bij deze wil ik de leden van ENPS van harte uitnodigen om vanaf een uur of drie langs te komen voor een hapje en een drankje (nee Bert, je hoeft geen inkopen te doen).

  Het adres is Erich Salomonstraat 452 en het is op IJburg. Je bent er zo met tram 26, dus geen smoesjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tóch een smoesje: ik moet werken bij de leukste werkgever van Nederland - dat dan weer wel - de stichting het Tata Steel Chess Tournament. Veel succes met Roya!

   Verwijderen
  2. Leuk Chiel, ik kom zeker langs! Bij Tata ook natuurlijk, wat wordt het weer een mooie januarimaand!

   Verwijderen
 3. Kom zeker Chiel,als ik toch geen inkopen mag doen,neem ik maar een schilderij voor je mee,Heb er zelf een paar geschilderd zijn uitstekend geschikt om dieven op afstand te houden ( ze schrikken zich het apezuur ) Nee hoor je krijgt een keurig schilderijtje 40x30 cm beetje type Jan Toorop,klein maar fijn zeg ik maar zo,weet zeker dat jij en je partner het mooi zullen vinden,mooi om je nieuwe huis in te weiden,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grote afwezige op de bruisende nieuwjaarsparty van ENPS was natuurlijk niet zozeer Bert maar Anoniem. Die het afgelopen jaar met scherpe pen altijd op ludieke wijze zaken goed weet te duiden. Sorry hoor Chiel, maar Bert heeft nooit zo veel te melden, vind ik persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja. Nu de ware identiteit van Piet Amstelvliet is ontdekt had ik inderdaad nu Anoniem graag ook eens ontmoet. En oei Tom dat is lef hebben, de toorn van Bert op de hals halen! Ik sta niet voor de gevolgen in!

   Verwijderen
  2. Ik verwacht minstens een dode paardenkop in je bed een dezer dagen!

   Verwijderen
 5. Lekker trouwens dat ENPS 1-ENPS 2 in 4-4,5 is geëindigd. En wij misten nota bene nog Arnth! Een nieuw hoogtepunt voor succescoach Niek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik rond 23 uur de deur van de Vredeskerk achter mij dichttrok stond Pieter O. verloren. Wat is er in het laatste uur in zijn partij tegen Robin gebeurd?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We kwamen in een eindspelfase waarbij Robin minder tijd had en wat foutjes heeft gemaakt. Uiteindelijk was er één pionnetje over die net hard genoeg liep om tot dame te komen.

  BeantwoordenVerwijderen