roterende banner

vrijdag 16 januari 2015

Tata in de media

Gisteren was er een heel leuk stukje over schaken bij DWDD, met Nick Schilder, die een rating van rond de 2100 schijnt te hebben en helemaal into schaken is de laatste tijd:
http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/332164

Het is heel gek, maar door bezuinigingen is er op de website van Tata Steel Chess geen dagelijks verslag meer. Raarrr! Ik kan me daar helemaal niks bij voorstellen en ik vind het een schande! Of dat nou echt terecht is, daar kan je over discussiëren, want als je ziet wat er qua live commentaar allemaal voor fantastische dingen gebeuren op die Tata-site dan geeft klagen eigenlijk geen pas. Bovendien is er via vele, vele andere kanalen op internet veel goeds te lezen over het toernooi. Ik geef een paar alternatieven:
Niek

3 opmerkingen:

 1. Wat lul je nou met je 2100?
  Hij zei zelf tegen Tom dat het tussen de 1800 en 1900 zal zijn en dat hij ooit hoopt boven de 2000 te komen (Hij heeft nu nog geen officiële rating)

  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tut tut tut, wie heeft jou zo leren praten Sanne. Wat zal je oude moedertje verdrietig zijn zeg. Over Nick, ik schrijf 'schijnt te hebben', want ik hoorde iemand in de perskamer dat zeggen. Ik kon dat achteraf inderdaad nergens checken op internet... en de video met Tom had ik gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niek, je begrijpt toch dat Sanne het persoonlijk opvat wanneer iemand lijkt te denken dat een Volendamse volkszanger een hogere rating heeft dan hijzelf. Die mythe moet natuurlijk grondig worden uitgewist.

  BeantwoordenVerwijderen