roterende banner

dinsdag 27 januari 2015

Komende vrijdag inschikken en cupteam

Beste leden,
Komende vrijdag hebben we slechts de beschikking over een beperkt deel van de pastorie vanwege kerkelijke activiteiten in de tuinkamer. Tevens speelt het SGA cupteam. Afhankelijk van de drukte zullen de rest van de leden moeten inschikken voor de interne competitie. Het cupteam speelt in de kleine kamer bij de kast. Het idee is om in de grote zaal twee rijen van 4 tafels te plaatsen in de lengte richting. Als er meer dan 8 interne partijen zijn, dan zullen de overige partijen op de overgang van twee tafels moeten gaan zitten. Dus met de poten van de tafel tussen de benen. Helaas niet ideaal, maar laat het eenieder niet weerhouden te komen meespelen en het cupteam aan te moedigen.
Pieter

9 opmerkingen:

 1. Misschien is het mogelijk om (als het nodig is) met een groepje in de Oranjekerk te spelen? Weet iemand dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat kan vast. Of we doen de gewone opstelling, dan passen er 10 borden met optioneel 4 "tussen"borden. Dat zal vast genoeg zijn, en lijkt me gezelliger dan de Oranjekerk. Bert heeft al toegezegd hapjes te verzorgen. Het wordt weer een topavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas moet ik de knusheid en de heerlijke hapjes van Bert missen vrijdag. Was trouwens de viering van de op één februari jarige clubgenoten, deze vrijdag bedoeld of de volgende?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mag altijd tracteren Robin! Natuurlijk het liefst op een dag dat je er zelf bij bent, dus ik stem op volgende vrijdag.
  Voor degenen die het gemist hebben: Robin is op 1 feb jarig. Dat is heel speciaal, want op die dag is half ENPS jarig, namelijk ook Tony, Ron v.L. en Chiel!
  We schreven er al eens over voor Robins tijd, en nu zijn het er dus vier in plaats van 3!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hieperdepiep, hieperderpiep, hieperdepiep hoera!
  Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verlanglijstje:

  I-phone 6
  Google glasses
  Macbook pro 15"
  LG 200hz curved OLED TV
  Ipad Air 2

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, Robin houdt van electronica, nou ik heb nog een mooie Casio voor hem liggen.

  BeantwoordenVerwijderen