roterende banner

zondag 21 december 2014

Kerstvakantie

Drie belangrijke mededelingen voor de kerstvakantie:

Kerst(puzzel)
Het is kerstvakantie en wat is er lekkerder dan met een overvloed aan vrije tijd onderuitgezakt naar mooie diagrammen te turen? Ik weet het niet. Eddy Sibbing, al decennia lang DE autoriteit op kerstpuzzelgebied, heeft ook dit jaar weer een prachtig exemplaar gemaakt. Je vindt 'm hier. Oplossingen kun je voor zaterdag 3 januari mailen naar Eddy Sibbing. Dus pas na 3 jan. kunnen de oplossingen ongehinderd hieronder in de commentaren worden gepubliceerd en besproken.

Oud&Nieuw (bij ENPS bridge)
Op woensdagavond 31 december organiseert de bridgeclub een heel leuk avondvullend programma voor alle ENPS-ers. Dus ook voor ons schakers. Er zal gekaart worden, natuurlijk, maar ook geschaakt. Details lees je hier. Mail Ronald Post als je er nog meer over weten wil.

Nieuwjaarsviering (bij ENPS schaak)
Wegens gebrek aan animo, afzeggingen en andere praktische bezwaren stellen we de matches tussen ENPS1 en 2, en ENPS3 en 4 uit tot een nader te bepalen datum. Helaas, want het leek mij erg leuk, maar het was wat te optimistisch om het op zo'n korte termijn geregeld te krijgen. Er is evengoed alle reden om te komen op vrijdag 2 januari, want de eerste ronde van de interne wordt opgeluisterd met oliebollen en appelflappen, en er is een glaasje bubbels voor de liefhebber.

Niek

3 opmerkingen:

  1. Hierbij nog de uitslag van de zieligste ENPS-er 2014 verkiezing. Jan de Fries won met 6 stemmen en er staan wat flesjes pils en kerstkransjes klaar om het leed wat te verzachten. Piet Amstelvliet werd 2e met 5 stemmen. Niek 3e met 4 stemmen. Peter Nitschke en Johan kregen 3 stemmen en Kees 2 stemmen. Ik kreeg ook een stem van Niek, omdat ik deze verkiezing had georganiseerd en verder hebben Rimme, het cup team, het 5e en Steve ook enig medelijden opgewekt (allen 1 stem). Voor wie geen stemmen heeft gekregen: volgend jaar weer een kans!

    Ik wens iedereen fijne dagen en veel schaakplezier in 2015, te beginnen op 2 januari bij de interne met bollen, flappen en bubbels.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor wie het aangaat - en dat zijn er nog wel wat - nog 2 dagen om met korting de contributie van de club te betalen.

    BeantwoordenVerwijderen