roterende banner

zaterdag 26 april 2014

"ENPS WINT MET 7-5"

...grapte Sander na afloop. Helaas, zo rooskleurig was het niet. Het vijfde won weliswaar met 4-0 van Caissa, maar het tweede verloor met 3-5 smadelijk van Fischer Z. Het tweede sluit een zeer matig seizoen daarmee slecht af. Snel vergeten dus maar. Het vijfde daarentegen doet goede zaken. Ik citeer opnieuw Sander: "Het vijfde staat in ieder geval nog 2 weken aan kop, dan speelt Laurierboom zijn laatste wedstrijd. Als ze die verliezen zijn we kampioen." Wie weet wat er nog te gebeuren staat.

Intern waren er problemen.

Een computerstoring leidde tot een corupte database waarmee alle vorige 12 ingevoerde rondes verloren leken te zijn. Een behoorlijk groot drama. Het kortetermijn probleem werd snel opgelost. Kees deelde met de hand en met de nodige vertraging in. Aan het eind van de avond loste wizz kid Bas ook het langetermijn probleem op, hij repareerde de database waardoor de onderstaande bestanden gelukkig weer door ons allen te bekijken zijn:


Kees schoot ook een serie mooie foto's waarmee ronde 13 ook visueel fraai is vastgelegd.
 Niek

3 opmerkingen:

  1. niet Bas maar (bijna lid van verdienste na deze actie) Sander die de database heeft gefixt! driewijs hoera voor de whizzkid!

    groet,
    kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke serie foto's, Kees, zitten een paar heel mooie tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto van Sander tegen Mirjam,het lijkt wel of Sander nadenkt !!!! Leuk dat ik Mirjam en Jeanne weer tegenkwam ! Ze zijn allebei stapelgek van schaken ! maar tussen ons gezegd en gezwegen ! Veel bakken ze er niet van ! Maar ja een LOL dat ze hebben ! En is dat nou net niet het punt,waar het om draait !? Op ons niveau draait het daarom ! Plezier hebben Grootmeester worden we toch niet ! gr anoniem oftewel kruk bord 4 van E 4

    BeantwoordenVerwijderen