roterende banner

dinsdag 22 april 2014

Rapdicompetitie SGA

Vanaf 12 mei is weer de jaarlijkse rapidcompetitie van de SGA: 3 avonden met ieder 3 ronden van 25 min. p.p.p.p., waarna de beste teams nog een finaleavond zullen spelen. Op de SGA-site is onder het kopje rapidcompetitie een uitgebreide opzet te lezen. Het zou leuk als we weer met een of meerdere teams kunnen meedoen. Je kan je bij mij als team (vier of vijf man) of als individu opgeven, dan geef ik jullie op. Er zijn geen kosten aan verbonden, ENPS betaalt het inschrijfgeld.
Wie doet er mee?

Sander

8 opmerkingen:

  1. Leuk! Wat zijn de data?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Anoniem: leuk als je erbij bent!

    Ik doe ook graag mee.

    Steve

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat Anoniem meedoet ! Doe ook mee als anoniem ! Gr Anoniem !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De data zijn pas bekend als alle teams ingeschreven zijn en er een indeling gemaakt is. We kunnen ons inschrijven tot 30 april, dus wees er snel bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is er toch met E 2 aan de hand '??? De een na de andere afzeggingen regenen binnen bij die arme teamcaptain ! Dirk Goes zei het al na A,Veen tegen E 2 ,Het lijkt wel of ENPS 2 er geestelijk niet bij was ! Je hebt gelijk Dirk ! Maar NU zijn ze er ook lichamelijk niet bij !!! Het begon al met die idioot,die verklaarde een sabbatical jaar te nemen.om later doodleuk in de obscure derde klasse op te duiken ! Ja met dat soort zwakzinnigen is het moeilijk brood bakken of zoiets ! ! En dan die z,g ENPS vader ! Die gaat liever stoeien, sorry bridgen met de Bridgchicks ! Ja geef hem eens ongelijk ! Bij deze MIEKE geef die Ronald een paar klappen ! Wij weten best wel wie de broek aan heeft ! Zo POST ! je bridge natuurlijk liever ! Dat weet mijn katviool ook wel ! Maar vroeger was schaken NR 1 Ach ! lieve mensen Mieke en Ronald het mooiste stel dat ik ken ! Maar Ronald ! vergeet NIET uit welke hoek je komt ! De schaakhoek dus ! Ja en dan heb je Mr Ron H,die had toevallig (? een schaaksessie met 3 jonge dames van 18 jaar ! Ja sorry Niek wil graag komen schaken,maar ik moet helaas schaakles geven !! Tjonge Tjonge !Ik had allang de pijp aan Maarten gegeven ! Zijn er ook lichtpuntjes? Jazeker VOORAL DE MENTALITEIT van de JONKIES ,! Ach je kan wel kritiek hebben op die piepeltjes ! Maar ik ben wel onder de indruk van hun vechtlust ! Sanne,Bas, Sander ,Mark H ,Jan de F.Arjan, Robin B ,Tom De G ! Terwijl ik allang uitgeblust ben ,vechten ze door ! Ik ben er zeer onder de indruk van ! Tja 30 jaar geleden had ik dat ook !!!! Maar Nu ? Nee natuurlijk niet,maar ja leeftijd !! speelt een grote rol ! Ik kan maar een ding zeggen JONG OF OUD ! We zijn en blijven ENPS !! !! FORZA ENPS ! HIDUP ENPS !!!! Gr ANONIEN p,s ben wel anoniem maar speel a,s vrijdag op bord 4

    BeantwoordenVerwijderen
  6. "Vanaf 12 mei is weer de jaarlijkse rapidcompetitie van de SGA: 3 avonden met ieder 3 ronden van 25 min. p.p.p.p., waarna de beste teams nog een finaleavond zullen spelen. Op de SGA-site is onder het kopje rapidcompetitie een uitgebreide opzet te lezen."

    Als je op die link klinkt zie je dit:

    "De rapidcompetitie vindt dit jaar plaats in mei en juni.
    De voorrondes worden gespeeld in de drie weken na 12 mei.
    De finales zijn in juni gepland."

    Dat is niet echt uitgebreid :)

    Raf

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je daar in het linkermenu 'opzet uitgebreid' kiest krijg je een redelijk lang verhaal te zien. Het is wel een beetje verstopt...

      Verwijderen