roterende banner

vrijdag 11 april 2014

Twee weken niet schaken is twee weken niet geleefd

Beste ENPS'ers,

Twee weken geen clubavond. Het is treurig, maar waar.
Daarom dacht ik dat het wellicht leuk zou zijn om een alternatief clubavondje te doen, in de Laurierboom, of, dichter bij clubhuis, Quibus of zelfs de Plakhoek...

Geef in een reactie even aan of je zou willen komen en welke locatie je voorkeur heeft, dan regel ik het materiaal. (Wie heeft er trouwens een sleutel?)

Groeten,
Chiel

11 opmerkingen:

  1. Goed idee Chiel! Boom. Materiaal is al aanwezig plus extra's, backgammon, kaarten, stratego, dobbelstenen etc. Koningsnacht is er wel gewoon een clubavond?

    Jan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de 25e is er gewoon schaken. Het vijfde speelt dan, tegen Caïssa 14.

      Verwijderen
  2. Wie spelen er eigenlijk in de finale van de Beker?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zukertort of VAS wordt onze tegenstander, zij spelen vanavond hun halve finale. De finale staat trouwens gepland op dinsdag 6 mei, bij Caïssa in Huize Lydia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook voor de Boom.

    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja ! Goed idee van die Chiel ! Had ik niet achter hem gezocht !!! De Laurierboom lijkt mij de ideale locatie,ben er nooit geweest,terwijl ik toch de nodige kroegen ken !! Maar ja Jan werkt er ,dus en ook die gekke Sanderse ! Terwijl heel ex Caissa er speelt ! Inclusief Bapak Manuri ,Ja ,Ja ! Betoel IKKe ga naar Laurierboom,slok voor de hele tent ! behalve 1 persoon !!!!!! Nee Jan jij bent het niet en Gerard ook niet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schakers zijn ook welkom in coffeeshop de Graal, spellen en klokken zijn aanwezig (en leuke jonge dames achter de bar) :)

    Ik ga ook na de Boom vanavond maar blijf niet lang tenzij Jan de vieze tabak rokers wegstuurt.

    Steve

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De jongedames achter de bar zijn echt heel leuk.
    Het zijn wel francaises, maar ach, niemand is volmaakt.

    Raf

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ojee, ik vrees een misvatting: ik doelde op volgende week vrijdag! Vandaag kan ik iig niet! Jullie kunnen natuurlijk allemaal gezellig naar de Boom, maar ik ben er dus niet. Volgende week wel!

    Maar voor vanaavond vast veel plezier & gratis bier! (van Bert...)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wanneer de hartstochten gezamenlijk optrekken staat een man machteloos: schaken, drank en vrouwen. Mijn echtgenote neemt me dan ook vanavond mee naar Friesland. Woensdag aan bord 1 in het Adams veteranenkampioenschap. Benieuwd of ik een heldere dag zal hebben. Misschien is uitwaaien op de Wadden dan toch niet zo'n gek idee -maar vrolijk word je er niet van, als je weet dat je de stad met al zijn bekoringen ervoor verzaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gratis bier van mij ?? nooit een probleem !! Alleen kom net stom lazerus van mijn stamkroeg ! Volgende week ben ik in de Laurierboom, ELKE ENPS. .er ,krijgt van mij wat te drinken ! Ben wel zeer teleurgesteld in de opmerking van Steve !!!! Waar blijft je tolerantie Mr Michel ????????

    BeantwoordenVerwijderen