roterende banner

zaterdag 12 oktober 2024

Zesde ronde intern en de ENPS derby

Partijen        Ranglijst        Kruistabel 

Extern speelde onze eerste teams tegen elkaar. Steve schreef erover: "Ik was te bezig met mijn eigen partij tegen Tom, kan geen verslag maken over de anderen. 2 foto' s maar (1x extern, 1 x intern), misschien krijg je meer van Kees. Anyhow:

Mijn opening was mislukt. Ik raak een pion kwijt in het middenspel maar Tom pakt hem te vroeg en ik kom terug in de partij.
Kansen gemist voor allebei in een complexe middenspel. Ik weet de laatste zetten niet meer, wij waren allebei in tijdnood. Dames en lopers worden geruild en ik moest opgeven in het toreneindspel, de pluspion is beslissend geworden.

De partij: https://lichess.org/mMyCH24x
"

Wim Luberti bleek nog ziek te zijn en toen nam Victor zijn plaats in. De partij op bord 8 wordt net als die op bord 3 volgende week gespeeld, en wel door Boudewijn (E2) en Bas (E1). Bas had gisteren een begrafenis en had gevraagd om de partij uit te stellen. Kees heeft van de SGA toestemming gekregen om dat te doen.

  ENPS 2  - ENPS 1  2-4 (tussenstand)
1 Stefan  - Daan Z  0-1
2 Michiel - Ardin   0-1 (vorige week)
3 Kees    - Peter H (volgende week)
4 Steve   - Tom     0-1
5 Mark    - Victor  1-0
6 DirkvdM - Peter N 0-1
7 Jildo   - Mischa  1-0
8 Boudy   - Bas     (volgende week)

3 opmerkingen:

  1. Arjen Wiering - Martin Rekelhof is alvast voor een latere ladder-ronde gespeeld, dit is toegestaan (wordt zelfs aangemoedigd)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt de stand nu wel? Als je bijvoorbeeld kijkt naar Johan. Hij heeft 1x gespeeld en verloren en heeft dan 312 punten. Vreemd.
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Martin moet je ook maar penningmeester worden ! 😂🤣😅

      Verwijderen