roterende banner

zaterdag 4 maart 2023

Ronde 7

Het was een drukke avond, met 22 spelers intern en 4 extern
        Partijen        Ranglijst        Kruistabel       

 
Extern werden twee partijen vooruitgespeeld voor de wedstrijd ENPS 3 - De Wachter 1
van volgende week:
   Ron Heeneman-Jaap Rotte0-1(bord 6)en
   Martin Rekelhof-Koen Smetsers1-0(bord 8).
Zowel Martin als Koen waren vooraf teamtoppers met een 100% score; 3 uit 3.
  Dit was hun partij. Martin won en is daarmee topscorer van Klasse 2A met 4 uit 4

(de uitslagen van vanavond zijn in deze lijst nog niet verwerkt)

Schaker/bridger Casper Blaauw is overleden, zaterdag 4 maart is de uitvaart. Lees meer er over bij de bridgers: http://www.enps-quibus.nl/

Niek

4 opmerkingen:

  1. Goed gedaan Martin ! Jammer Ron .Weer een stap dichterbij het kampioenschap ! Snap alleen niet hoe Martin aan die lage Elo komt ? 1573 ,vraag is hoe kom je van die lage Elo af ! 6 jaar geleden had Rekelhof nog 1725 ,toen is Martin aan Bier 0,0 alcohol begonnen was ook te merken aan zijn spel dat was ook 0,0 .Nu maar noodgedwongen weer aan het gewone Bier en kijk die Rekelhof slaat de ene na de andere van het ( Schaak ) bord af ! Verder doen Mischa 3,5 uit 4 en good old Theo Bakker 3 uit 3 het heel goed ! Hun motto "" Geen gezeik we drinken ons rijk ! "" Volgende week hebben we weer Bier 0,0 ( speciaal voor Martin R ) Die Martin H is verstandiger ,die zuipt die troep niet ! En oh ja witte wijn voor Bart Romijn .Witte Wijn voor Bart Romijn was is dat Fijn ! ( Wat een lul dichter is die Bert toch )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bert, je slaat de spijker zoals gewoonlijk weer op zn kop. Jij ziet ook wat er gebeurd als Sópsweps in de Vredeskerk zijn wedstrijden speelt: daar worden andere omzetten dan op de vrijdag gedraaid. En niet door de nulpuntnulletjes. En maar met zn achten + teamcaptain. Bij Sopsweps heerst een topsport-mentaliteit. En door door de week wordt er door de individuele leden keihard getraind. En daar wordt ook sterk op toegezien door een Li Riemersma en een Dinand Webbink.

    Tegenstanders zoals die van de Kennemer Combinatie bestellen koffie of fris en lopen dan direct achter de feiten aan. Na afloop 'een pilsje' bestellen, nee, daar redden ze het niet mee.

    Ik besef dat Keulen en Aken niet op een dag gebouwd zijn, maar...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja Bert, ik ben juist aan 0.0 begonnen om een verdere vrije val te stuiten! Tot op heden nog niet zo succesvol. Maar "de cost gaat voor de baet uit" dus dat gaat goed komen (tegen beter weten in? ). Overigens als ik de enige 0.0 drinker ben: Affligem 0.0 heeft dan wel mijn grote voorkeur :-).
    Groet Martin R.

    BeantwoordenVerwijderen